Gradonačelnik Ljubljane 19. novembra odgovara na Fejsbuku

Novi “Intervju na mreži” lista Danas

Ostavite komentar

  1. Kada je 11.07.2006. godine g-din Zoran Janković potvrdio da će na izborima za gradonačelnika Ljubljane biti nezavistan kandidat mnogi politički analitičari mu nisu davali šanse na uspeh. Međutim, g-din Janković je sa svojim Izbornim štabom napravio Izborni program koji je imao 22 konkretna projekta i »gledaj čuda«, na izborima koji su bili 22.10.2006. g-din Janković je osvojio 62,99% glasova birača i praktično sve svoje protivkandidate »počistio« u prvom krugu. I ne samo to, »Lista Zorana Jankovića« je osvojila većinu odborničkim mesta u Skupštini mesta Ljubljana. Zato bi bilo zanimljivo, da g-din Janković kaže neku reč i o tome kako je tada napravljen Izborni program sa 22 konkretna projekta i da li su možda i stanovnici Ljubljane svojim predlozima i idejama doprineli pravljenju tog programa. I od tada g-din Zoran Janković na svake sledeće izbore za gradonačelnika Ljubljane izlazi sa Izbornim programom koji sadrži samo konkretne projekte i sve izbore »dobija« u prvom krugu, a »Lista Zorana Jankovića« većinu u Skupštini mesta Ljubljana.

  2. Doticni i njegova porodica se sprdaju sa Slovenijom ,njihova drzavna bratija kad su bili na vlasti su jim ponistili 2 miliona evra dugovanja,dok drugima izvrsitelji uzimaju kuce zbog duga 500 evra…..Toliko o postenom jankovicu….

Ostavite komentar

Svet

Danas promenljivo oblačno i toplo uz mogućnost pljuskova 10

Bajden stigao u Nemačku na samit G7

Američki predsednik Džo Bajden stigao je u subotu uveče u Nemačku na samit G7 na kome će sa saveznicima razgovarati o ujedinjenom frontu protiv Rusije i novom napadu slabosti svetske ekonomije.

Naslovna strana

25. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.