Izbori u Herceg Novom: Partijama vlasti 80 odsto glasova 1Foto: Beta/Risto Božović (arhiva)

Koalicija „Ni levo, ni desno. Pravac Novi“ saopštila je večeras prve preliminarne rezultate lokalnih izbora u Herceg Novom, prema kojima je ta koalicija, na 76 odsto prebrojanih glasova, osvojila 28 odsto, javila je RTCG.

Sledi „Evropski tim za Herceg Novi“ sa 21 odsto, „Za budućnost Herceg Novog“ 19 odsto, Novska lista 19 odsto i Građanski pokret URA sedam odsto i Prava četiri odsto.

„Ubedljivo smo najjača lista i mogu da proglasim pobedu partija na vlasti u proporciji 80 na prema 20 odsto, u odnosu na opoziciju“, saopštila je Tamara Vujović u ime te koalicije. Ona je, u prethodnom obraćanju, kazala kako će partije koje vrše vlast u tom gradu, ubedljivo pobediti lokalnu opoziciju. „Istorijska pobeda znači da će DPS imati jednu četvrtinu, a partije vlasti tri četvrtine glasova i da će DPS biti na istorijskom minimumu, bar kad je Herceg Novi u pitanju“, kazala je Tamara Vujović u ime te koalicije.

Kako prenosi Pobjeda, Radio-televizija Herceg Novi javila je da je zatvorena ulica u kojoj se nalaze svi izborni štabovi.

Iz Uprave policije saopštili su da su saobraćaj zatvorili iz bezbednosnih razloga. Zbog istog razloga je zatvoren i centar grada.

„Za sada je situacija stabilna i nema narušavanja javnog reda i mira. S obzirom na to da se danas održavaju izbori u Herceg Novom, procenili su da je sigurnije da saobraćaj bude u prekidu, a jedino mogu proći štićene ličnosti, akreditovani novinari i predstavnici političkih partija koji nose izborni materijal u Opštinsku izbornu komisiju“, rečeno je iz Uprave policije.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Izbori u Herceg Novom: Partijama vlasti 80 odsto glasova”

  1. Milo je jako pogresio sto nije dao pravo glasa svim graddjanima Srbije crnogorskog porekla (700.000 cca ) nikad ne bi izgubio izbore jer ovi nasi Crnogorci su 70 posto Milogorci

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.