Rodić: Adria media grupa i Mondo Inc strateški partneri 1Aleksandar Rodić Foto: Maja Mojsovski Rasević

Adria Media Grupa stupila je u strateško partnerstvo sa kompanijom Mondo Inc, koje će stvoriti jedinu medijsko-tehnološku platformu na prostoru jugoistočne Evrope…

…i omogućiti joj potpunije prisustvo na tržištima BiH i Crne Gore i tehnološku bazu za razvoj televizijskog sadržaja, saopštio je večeras predsednik Roda grupe Aleksandar Rodić.

On je u saopštenju naveo da je strateško partnerstvo Adria Media Grupe i Roda grupe, sa Mondo Inc koji je deo regionalne tehnološke kompanije Wireless media sistem, rezultat višemesečne analize potencijala i istovetnih pogleda na dugoročnu strategiju razvoja.

„Liderska pozicija Adria Media Grupe u segmentima dnevnih novina, digitalnih medija i magazinskih izdanja od sada je osnažena tehnologijom kao bazom za razvoj televizijskog sadržaja. Time stvaramo kompaniju budućnosti“, piše u saopštenju.

Rodić je naveo da mu je veliko zadovoljstvo što otvara novu fazu razvoja transformacijom Adria Media Grupe u medijsko-tehnološku kompaniju.

„U potpunosti su nam se poklopili planovi o razvoju i vizija budućnosti medija. Ovim iskorakom pratimo svetske trendove kreirajući pionirsku platformu prisutnu na tržištima centralne i istočne Evrope“, naveo je Rodić.

Direktor Wirless medija sistema Igor Žeželj u saopštenju je naveo da Mondo Inc, sa višegodišnjim prisustvom u medijskoj industriji kroz razvoj naprednih rešenja za značajne klijente poput United grupe i Telekoma Srbije, Adria Media Grupi donosi novi tehnološki talas.

„Cilj je nastavak impresivnog rasta kompanije, zajedno sa timom sjajnih ljudi koji su pozicionirali AMG kao lidera na tržištu. Unapredjenje zadovoljstva Adrijinih korisnika i otvaranje novih mogućnosti za dalju advertajzing ekspanziju digitalnih izdanja, a sve u cilju podizanja standarda u korak sa svetskim trendovima“, rekao je Žeželj u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari