Advokat Mijailović apelovao na policiju u Šapcu da identifikuje osobe koje prete Milovanoviću 1Foto: BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ/DS

Advokat Aleksandar Mijailović, koji brani Dragana Milovanovića Crnog koji je učestvovao u tuči u Šapcu kada je bager pokušao da probije blokadu građana, apelovao je danas da policiju da identifikuje osobe koje njegovom branjeniku upućuju pretnje.

Kako je saopšteno, advokat je kazao da će policiji olakšati posao tako što će identifikovati automobile i osobe koje se u njima nalaze.

Danas je u Šapcu saslušan prvi svedok Nebojša Stojićević Jarin, čovek koji je vozio bager, u postupku koji se vodi protiv Dragana Milovanovića Crnog.

„Ono što mogu da kažem jeste da on ne oseća apsolutno nikakvu krivicu. Svestan je šta je uradio i on opravdava svoje postupke na različite načine i ne oseća nikakvu krivicu i verovatno bi isto ponovio“, rekao je Mijailović nakon saslušanja.

On je dodao da će se postupak nastaviti daljim izvođenjem dokaza pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Šapcu, a onda će tužilac odlučiti da li postoji osnovana sumnja ili ne.

Prema njegovim rečima, porodica Dragana Milovanovića Crnog trpi strašne pritiske.

„Njih praktično zastrašuju. U pitanju su crni automobili, jedna ‘škoda superb’ i jedan ‘audi A8’, jedna siva ‘škoda fabia’. U pitanju su momci koji su bili na mostu pre dve nedelje, koji su bili sa palicama i čekićima. Oni dolaze do kuće Dragana Milovanovića Crnog, parkiraju se u blizini, usporavaju, ubrzavaju ispred kuće, jednostavno daju porodici do znanja da ih obilaze“, tvrdi Mijailović.

On je ocenio da će građani „doći u trenutak“ kada treba da preuzmu posao policije u svoje ruke – a  to nije dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari