Pozorište „Vesela kornjača“ poziva sve zainteresovane mališane da sutra dođu na audicije za prijem novih članova dečijeg hora i dramskog ateljea, na sceni pozorišta, u Ulici Nikole Pašića 34. Na audiciji za Dečiji dramski atelje najpre će, od devet do deset sati nastupati mališani uzrasta pet i šest godina, zatim narednih sat vremena od sedam do 11 godina, a u terminu od 11 do 12 časova deca od 12 do 15 godina.


Nakon letnje pauze organizujemo audiciju za prijem novih članova u Dečiji dramski atelje. Talentovana deca uzrasta od pet do 15 godina imaće priliku da učestvuju na audiciji, nakon koje će se na profesionalan način upoznavati sa pozorišnom umetnošću. Na audiciji će mališani izvesti jednu dečiju pesmu ili recitaciju po izboru, kažu u pozorištu „Vesela kornjača“.

Prvi put ovo pozorište organizuje upis muzikalne i raspevane dece u nameri da oformi dečiji hor. Uz vodstvo profesionalaca, polaznici će imati priliku da usavršavaju i razvijaju muzičke sposobnosti kroz horsko pevanje.

Sva deca školskog i predškolskog uzrasta imaće priliku da se sutra od 18.30 na sceni pozorišta predstave pesmom i postanu deo našeg hora. Za audiciju je potrebno da se pripremi jedna dečija pesma po izboru, dok će se na licu mesta obaviti test muzikalnosti. Broj polaznika je ograničen, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefone: 021/661 – 33-28, 060/402 – 77-02 i 060/659 – 3061.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari