Belorusija i Rusija najavljuju sankcije Evropskoj uniji kao odgovor na mere Brisela

Ostavite komentar


    1. Пропаде им летовање на белоруској ривијери!…

  1. Nije humor,evropa je zavisna od rusije energetski i mnogim sirovinama.Avio saobracaj je isto ugrozen zbog ogromnog ruskog prostranstva.Izdajice Slovenskog roda(poljaci,cesi slovaci,hrvacani i bugari)ce kad tad zazaliti izdaju Slovenstva.

    1. Да ме придржите за словенство док проверим како нам издајници раде иза леђа?…

  2. ne razumem se u stanje u Belorusiji, osim da je to već viđena strategija Zapada prema istoku i bliskom istoku, to – uvođenje demokratije, često uz bombe posle čega ostaje pustoš. Licemerje je to kada ta EU pokazuje mišiće prema Beloruciji a da Kosovo* oko pridržavanja sporazuma sa Srbijom samo opominje i uljudno zamoljava godinama. Ni jedne jedine sankcije!! A, da – umalo da zaboravim, pa to se sve koordinira sa velikim bratom preko bare.. cvrc!

  3. Konacno nesto pametno, vrati istom merom . Vas gas izvoziti samo u one drzave koje unapred potpisu da nikada nece primenjivati najgluplju i najkriminalniju meru u oblasti politike i ekonomije koja ima samo jedan cilj, unistavanje drzave na koju su primenjene , i to sve smisljeno samo od jedne drzave koja je i dala na glasanje u svetsku instituciju koja zaposljava ljude koji nisu tamo zbog onoga zbog cega bi trebali da budu, da jesu nikada ne bi usvojili tako nesto kao sto je SANKCIJA PRIMENJENA NA ODREDJENE DRZAVE , sve smisljenjo da se ne trosi novac za u tim slucajevima neleglano bombardovanje i ostalo ratovanje a koje bi trebalo osiromasiti i opljackati, da i sada ima tamo ljudi koji razmisljaju ispravno jednom zauvek bi ukinuli te sankcije u UN . Zali boze novca za toliki svet .
    Ali kod nas nisu ni sankcije uspele , moralo je posle i bombardovanje . SRAMOTA ni z ato jos niko nije odgovarao , za nelegalno bombardovnaje , odgovarace pred Bogom Klinton ali ima ih jos .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.