Broj obolelih od gripa i respiratornih infekcija u porastu

Ostavite komentar


  1. scena iz čekaonice juče ujutro: gužva, nervoza, svađe na prijemnom šalteru. Priđe prozorima doktor, i otvori jedan. Svi ćute. Malo bučno sa ulice, radovi ispod klinike, ali dobro. Doktor ode da radi, a nedugo zatim, ustade jedan pacijent vidno uzbuđen jer je „promaja“ i zatvori ga. Bolje virus nego promaja. Od promaje se dokazano umire, a virusi se pobeđuju belim lukom, slaninom i rakijom!

  2. Cudan smo mi narod, kao da ce nas promaja definitivno unistiti… mozemo pojacati imunitet sa OPC+C pro100. suplement na bazi acerole i semena grozdja, definitivno jaca imunitet i nadoknjadjuje vitamin c, od kako ga pijem, stvarno neznam kad sam bila bolesna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.