Čarobni praznik stripa 1Foto: Promo

Tradicionalna manifestacija – Letnja stripomanija Čarobne knjige, koja je počela u petak, 9. juna, trajaće sve do 19. juna.

Za ovaj čarobni praznik stripa, jedna od najagilnijih izdavačkih kuća kad je reč o devetoj umetnosti, pripremila je 11 noviteta, tačnije osam strip albuma, jednu ilustrovanu knjigu i dva manga stripa.

Osim toga, napravljena je i selekecija sjajnih izdanja koja će u ovom periodu moći da se nabavi specijalnim cenama, od 100 do 1.000 dinara.

Letnja stripomanija biće održana u striparnicama Čarobne knjige u Beogradu, Nišu i Kragujevcu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige Bulevar Books u Novom Sadu, u Striparnici Alan Ford, kao i na sajtu Čarobne knjige.

Noviteti će se, takođe, prodavati po povlašćenim cenama Letećeg starta, sa popustom od 33 odsto.

A, Stripomanija započinje upravi njima. Ljubiteljima devete umetnosti prvi put će biti predstavljeni 4. i 5. tom Taličnog Toma, U potrazi za Pticom vremena: Pre Potrage, Helblejzer: Od naprava svojih, Betmen – Beli vitez predstavlja: Harli Kvin, Letopisi komesara Ričardija, Saga o Vešcu – Ilustrovana priča 3: Poslednja želja, i prva dva toma serijala Betmen: Ispod crvene kacige.

Novitet u odnosu na prethodne Stripomanije su manga stripovi, koji dolaze u svojim redovnim terminima i priključuju se ostalim naslovima – reč je o Oštrici besmrtnika 2 i Borbeni anđeo Alita 2.

Specijalna cena od 1.000 dinara biće zalepljena na čak 31 naslov, ona od 500 dinara na 11, a po 100 dinara prodavaće se dva naslova sa Štrumpfovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari