Devojčica koju je na vagonu u Rumi udarila struja, prebačena je iz Sremske Mitrovice na lečenje u Novi Sad 1Klinički centar Vojvodine Foto: Beta/Dragan Gojić

Devojčica (13), koju je juče udarila struja kada se popela na vagon u Rumi, prebačena je iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici u Klinički centar Vojvodine.

Kako prenosi Sremskomitrovački portal, Infrastruktura železnice Srbije je saopštila da je do nesreće došlo na sedmom koloseku stanice.

Na mesto nesreće u najkraćem roku izašle su hitna pomoć i policija, navodi se na istom portalu, koji se poziva na pisanje Novosti.

Prema do sada prikupljenim informacijama, stoji na tom portalu, dve devojčice starosti oko 13 godina prelazile su prugu na nedozvoljenom mestu, preko koloseka na stanici Ruma.

Jedna od njih je krenula da se penje na vagon i tada je došlo do strujnog udara.

Ona je u teškom stanju prevezena u bolnicu u Sremsku Mitrovicu. Tu joj je, kako je rečeno u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, odmah urađena dijagnostika.

„Konstatovan joj je visok stepen opekotina i ona je odmah prebačena u Klinički centar Vojvodine uz pratnju anesteziologa, na Urgentnu dečju hirurgiju“, rečeno je u OB Sremska Mitrovica, u koju je devojčica dovezena u ponedeljak oko 19 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari