Đilas: Stefanoviću, ko tabloidima daje podatke sa saslušanja?

Srpski telegraf i Informer nastavili sa skandaloznim izveštavanjem u slučaju Malčanskog Berberina

Ostavite komentar


  1. Nisam član ni jedne stranke ,već 30 godina sam u tom statusu , spstinent od svih.
    Ali hoću da podržimD. Djilasa , evo i u ovom intervjuu i mnogim zadnjih meseci .
    Prvo DDjilas je vrlo.inyeligentan čovek , pa time i dobija moje političke podrške za dosta toga , ali ne i sve .
    Ovaj drugi što devastira Srbiju kada god može i gde god to može ,A.Vuvic , ostaje samo u jednom enigma ,jer ostalo je stvar gendog karaktera ,kriminalca…
    Ali taj isti kriminalac je u startu u laži , kada je montirao priču o studentu generacije .
    Nije bitno što se to negira , sa opravdanjem daje ikada bio student Pravnog fakulteta .
    On je čovek koji ne razume zakone , koji ne ume da ih čita i naravno ne primenjuje .
    Neumorno svojom odijom bitange truje sve medije , a napravio je i svoje tabloide , monstruoznog sadržaja .
    No gospodine DDjilasr moj Vam je savet ne damo.odobe od 73 godine ,nego i dipl.pravnika po struci. Okanite se trošenja Vaših misli i reči na A.Vucica , ali i Jove Bakića .
    Njihovo vreme ističe kroz muku građana Srbije sli NAŠE Dragane dolazi., Po zakonu „Što gore to bolje“ ,ali za nas Bolje… .

    s

      1. Alo druze ti bi trebao da cutis jer ako pocnemo da pisemo sta si ti radio ima da izdamo knjige u minimum 10 tomova.

    1. Sto lazes kad si uz Djilasa agera o pevacici traje 10 godina I sta dve pisali iznodili u javnost tada bilo u redu iako je ona nevija cerka a sad opozicija smislila kako da napravi neku podvalu da se zaboravi za njihov lopovluk I lazi oko farme zz koku I jos gluposti

    2. Šta napriča ženo ti?? Ja mogu da razumem da braniš interese maloletnog deteta, to bi svima trebalo da budu na prvom mestu.Ali da podržavaš Djilasa, to ne mogu da razumem.

    3. Gordana, devastiranje Srbije vidite u izgradnji autoputeva, smanjenju nezaposlenosti,… Vas um je devastirala televizija N1 , ocigledno.

  2. Ovo je uobicajena demonstracija sile ovih medija kompatibilna onoj koju provodi vlast svih ovih godina, demonstracija morala naroda koji kupuje ove medije, nivo politicke i opste kulture Srbije koji ce se tesko promeniti ukoliko se ne promeni sistem. Cak i u tom slucaju, gledajuci u proslost i na primeru uredjenih drzava, trebace desetine i desetine godina da se primete prvi pozitivni efekti. Dosta onespokojavajuce,

    1. A koji su to podaci od istražnog sudije dostupni za javnost? U kojoj to zemlji? Podaci za javnost su samo i isključivo oni koji su sa suđena dostupnih za javnost. Ovo se zove odavanje podataka od strane službenog lica, bilo da je to advokat osumnjičenog, istražni sudija ili policajac ako je bio prisutan na ispitivanju. I naravno zapisničar. Za dva sata se to lako utvrdi ako ima ko

  3. Sve informacije vezabe za istrage kao i izmisljanje afera direktno daje Biljana Popovic Ivkovic tj bivsa Ivkovic

    1. Djilase , svasta si sam iznosio i radio , tvoja rec je dno dna ,pokazao si svoj indetitet.

  4. To se radi tako što se pošalju inspektori sa ključem i katancem i zaključa se informer,I sr
    Telegraf i taj treći a ne mi smo ih upozorili.ili se oduzme celodnevno štampano izdanje i u spalionicu.

  5. Šta se sad ljudi čude, kao ovo je nešto novo? Ovo je samo novi nivo. Zar ste zaboravili kako su izveštavali nakon ubistva one pevačice? Zar ste zaboravili kakav su rijaliti tada pravili? Zar ste zaboravili kako su im Vodja i njegovi podrepaši svesrdno u tome pomagali? Zašto se sad čudite? Kratko je pamćenje u Srba. Pošto tada nisu adekvatno kažnjeni sad , kao što rekoh, digli su igru na viši nivo.

  6. Uzasno zbivanje koje je obelezilo decembar je hvala Bogu dobro proslo, time da je mala Monika nadjena ziva i zdrava i da je monstrum uhapsen. Mislim da je bespotrebno siriti uzasavajuce detalje, vec bi trebalo da ostane upamcen ovaj srecan kraj.

  7. gradjani moraju biti obavesteni o svemu, a Djilas se odjednom brine o tome sta pisu tabloidi

  8. Ne propustam priliku da komentarima osporavam Djilasa zbog njegovog prethodnog politickog delovanja I Danas to redovno objavi. Ali, mora se priznati da D. Djilas zadnjih par intervjua briljira. Postovanje zbog toga. Bravo!

  9. Stvar je prosta, treba sakriti KRUŠIK, JOVANJICU, doktorate, krađu para iz budžeta, …. Život jedne devojčice za ove neljude je beznačajan! Njima je oslepljivanje stanovnika domišljen projekat!

    1. Kako ti znaš da neće, jer ti to prvorođeni naredio, evo ja slušam šta ima da kaže i veoma me interesuje

  10. Gde je bio malčanski berberin mesecima pre ove skaske niko živ ne zna. On je očigledno negde držan i prepreman za glavnu ulogu u ovoj providnoj burleski za zombirani narod. Mnogo štošta ovde policija mora da objasni. Scenario je pun rupa do bola!

  11. Kada bi ktitikovani tabloidi na par godina izgubili mogucnost da im preko „projektnog finansiranja“ drzava pumpa pare iz budzeta i kada bi javna preduzeca i ustanove prestali da se preko njih oglasavaju, visina zakonske kazne bi bila nebitna. Znamo i mi, a i vlast sta valja ciniti, ali ne zeli. Isti su.

  12. Uvek je A.Vucic nalogodavac.
    Tu ulogu Neda nikome .
    Biće nam lakše tog dana , tj dana utvrđivanja svih odgovornosti ,
    za sve i sva ,jerr je s a m o .jedna adresa A.Vuvic .

  13. Novinarima je posao da dodju na sve nacine do ingormacije. Djilase ,ne mesaj Stefanovica u tvoje lazi.

  14. Dakle Đilas više nema ama baš ništa drugo da radi nego da pokušava da oljaga sve što ima veze sa vlašću, pa makar to bio i rad policije na rasvetljavanju najvećih zlodela.

  15. Neka prvo Djilas odgovri kako je uspeo za vreme svoje vlasti da zaradi 500 miliona evra, pa onda neka drugima postavlja pitanja.

  16. kako znate i poznajete zakone kada su drugi u pitanju ali zakon bi trebalo da važi za sve. Kada se proziva Danilo Vuči, Milica Vučić, Vukan Vučić to je onda u redu, to je OK ali kada je neko drugi u pitanju e to onda nije u redu, to je kršenje zakona. . . a da li je kršenje zakona to što jedna, odnosno dve medijske kuće ne plaćaju porez državi Srbiji a ostvaruju profit po raznim osnovama? Ko dostavllja Riđem podatke koji su od državnog značaja? Kako se zove onaj koji iskopira poverljive dokumente državno vojne firme i proda Bugarima? Ko dostavlja podatke da se u Moroviću gaji marihuana samo zbog velike potrošnje struje?Ima li Riđi odgovore na ta pitanja?

  17. Po ovoj objavi,rekao bih,da Stefanovic odlicno obavlja svoj posao. I da treba da se zna ko je sta uradio…

  18. Asolutno ispravan stav.Pofesionalni podaci samo za zakonom predvidjenjenu upotrebu. Sve ostalo je ktivicno delo.Tacka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.