Donji Milanovac: Obuka “Čisto i sigurno” za turističke poslenike majdanpečke opštine 1Foto: J. B. K. /Danas

U okviru projekta „EU za tebe – za kulturno nasleđe i turizam“, koji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ, uz partnerstvo Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, u četvrtak 21. jula, u Donjem Milanovcu biće održana obuka “Čisto i sigurno” namenjena turističkim poslenicima majdanpečke opštine.

Prema najavi organizatora, ertfikacionu edukaciju sprovodi poslovno udruženje HORES u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Majdanpek, informativni sastanak u četvrtak, 21. jula, u Donjem Milanovcu ima za cilj da se već razvijeni zdravstveno-bezbednosmi protokoli u turizmu primenjuju i u post kovid periodu.

Pozitivna iskustva koja su turistički radnici stekli tokom pandemije kovida 19 treba da budu osnova za buduće izazove u borbi protiv eventualno novih epidemija.

HORES ovu edukaciju sprovodi širom Srbije i namenjena je zaposlenima u hotelima, hostelima, pružaocima usluga privatnog smeštaja, restoranima, kafićima i drugim ugostiteljskim objektima, zaposlenima u ustanovima kulture.

Po završetku edukacije, polaznici dobijaju sertifikat kao potvrdu da su osposobljeni za prihvat gostiju u uslovima pandemije.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari