Državna kola za SNS kampanju

Agencija za borbu protiv korupcije vodi više postupaka zbog korišćenja vozila u stranačke svrhe

Ostavite komentar


  1. Interesantno je kako novinari i ista agencija prate svaki pokret sns tj ljudi sa funkcijom i pojedine stvari su daleko od istine. Samo ću vas pitati jedno pitanje gde je ta ista agencija bila kada su dosovci pljaćkali taj isti narod,kada je Šutanovac rasprodavao imovinu naše vojske, kada je Jeremić plaćao svoje boravke u inostranstvu boraveći u najskupljim hotelima i apartmanima na teret ovog naroda. Ne radite li vi malo za promociju te iste opozicije i izjavljujete uvek kada se otpočinje kampanja za nke izbore. U čijem interesu vi gospodo radite,

  2. A kako to da niko nije objavio snimak slupanog automobila kojim je Djordjevic isao na stranacki skup.
    Nekad je bila "banda crvena" a danas je na delu je napredna banda.

  3. @dana pa zato sto se to nikad nije desilo i zato sto ovde imas sve sa dokazima, secas se kad je tvoj sef vikao Djilas lopov pa te ja pitam sto Djilas lopov nije u zatvoru, pa je vikao Pajtic lopov pa te ja Dano opet pitam zasto Pajtic nije u zatvoru ako je lopov, pa su vikali Dinkic je lopov pa te opet pitam zasto Dinkic nije u zatvoru ako je lopov

  4. ovi iz sns-a smatraju da su vlasnici srbije, pa se tako i ponašaju. tako su naučili i svoje botove, što se vidi iz komentara ove dane, koja živi u nekom drufgom svetu.

  5. Hvala Agenciji, Savetu i Danasu sto postoje jer se javno kazu ono sto svi vide, kako napredni kriminalci misle da su iznad Zakona Srbije. Ne daj se Srbijo.

Ostavite komentar


Društvo

Afrička kuga svinja u okolini Kraljeva i Čačka 10

Afrička kuga svinja u okolini Kraljeva i Čačka

Zarazna bolest svinja "afrička kuga" pojavila se u okolini Kraljeva i Čačka, zbog čega je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede proglasila sela Tavnik kod Kraljeva i Bresnicu kod Čačka zaraženim područjem, saopštio je koordinator na suzbijanju te bolesti Aleksandar Maksimović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.