Epidemiolog Stanković: U Vranju je neophodno pooštravanje mera, kako ne bi bili „srpski Vuhan“

Ostavite komentar


  1. U Vranju neko treba da snosi odgovornost za ono što je tamo urađeno. Gomila Makedonaca svaki vikend, kafane prepune, u kafićima se navuku zavese i rade do duboko u noć, velike proslave rođendana i raznih proslava… To će vam svaki normalan Vranjanac reći šta se dešava dole. Ko je sve to dozvolio i nije kažnjavao treba ozbiljno da snosi odgovornost za ugrožavanje života građana!

  2. Dolazak makedonaca u šoping,brzo širenje britanskog soja, i potpuna nebrige države…

  3. Kad se sve ovo ludilo završi i ako se na kraju ispostavi da su školovani doktori pričali gluposti. Da li će moći reći da su bili izmanipulisani ili će zbog svog ponosa pocepati doktorske diplome.

    1. Kad se sve ovo ludilo završi, i ako se na kraju ispostavi da su školovani imali pravo, da li će neškolovani nešto uraditi, ili će se večito vaditi na glupost? Pošto nemaju šta da pocepaju, nešto moraju da urade.

Ostavite komentar


Društvo

Kada se očekuju gužve u saobraćaju? 10

Kada se očekuju gužve u saobraćaju?

Od sutra se zbog početka prvomajskih i uskršnjih prazničnih ;dana očekuje da će doći do novog talasa sa većim brojem vozila na putevima, graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.