Paunić: Kovid propusnice da važe 24 sata, sledeća mera zaključavanje na tri nedelje

Ostavite komentar


  1. Od dobrog drugara otac primi ujutru buster dozu, uveče temperatura, sutra korona pozitivan. Frizerka primi drugu dozu, isti dan uveče temperatura, ujutru pozitivna. Tetka primila drugu dozu, posle par dana temperatura, nije se testirala ali verovatno pozitivna. Posle godinu dana i dve vakcine opet pozitivna. Dva drugara iz fudbalskog kluba prime vakcinu, isti dan uveče temperatura katastrofa su se osećali. Kolega sa faksa primi vakcinu, dva dana nije mogao da ustane od bolova. Drugarova komšinica 85 godina imala covid preležala najbolje od cele porodice. Posle izvesnog vremena primi vakcinu i posle par dana opet covid i nažalost nije više među nama. Primio sam sve vakcine kao dete koje su bile neophodne, i nijednu bolest nisam imao. Vakcinisaću se kada vakcina pruži 100% zaštitu, kao što je to sa tuberkulozom, i ostalim vakcinama što smo primili. Ovo su moji primeri iz okruženja, ne znam kako je sa ostalima. Verujem u covid, pridržavam se mera koliko mogu, jačam svoj imunitet. Dokle god i jedan čovek ima ovakve situacije što sam nabrojao neću primiti. Niko ne priča o jačanju prirodnog imuniteta, o različitim vitaminima koje treba više da unosimo. O čemu da pričamo kada ni određeni broj doktora neće da prime. Zašto svesno ući u takav rizik? Samo razmišljam svojom glavom. Bolje distanca i maska pa šta bude. Svak je rođen da po jednom umre.

  2. Zaključavali su nas nekoliko puta…i?Ok,neka zaključaju do izbora,to im i treba,da što više penzionera budu živi i funkcionalni za glasanje.

  3. nece moci gospodo.i treba da znate ako imate moc u rukama da podignete policiju na narod da i to nije vecno.obracunacemo se

  4. “O vakcinama” svaka ti cast. Sto rece i covek pre ,nemam sta da dodam. Apaolutno ispravno razmisljanje

  5. 24 sata da vaze???? Ova zena je sigurno bolesna u mozak i ne verujem da ima i kuce i mace a kamo li decu

  6. Treba uvesti obaveznu vakcinaciju,nema drugog nacina,ovi stupidni antivakserski komentari su prevrsili svaku meru.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.