EU dala zeleno svetlo za sankcionisanje represije u Belorusiji

Ostavite komentar


  1. Pa bas lepo, a Srbiju ste zaboravili? Isti vid izbora, nezadovoljstvi gradjana, represija policije, ali ste ocutali. Mozda imate nekitajni dogovor?

    1. Pogađaj jednom!
      KosMet je svima vredan samo ne unesrećenim Srbima kojima i sopstvena deca imaju cenu.
      Ko je dobacio da je EU licemerna i da trguje tuđom zemljom!? Tišina tamo!..čak i po ceni da ste gladni!

  2. Svakome je jasno da su u pitanju dvostruki standardi. Brisel uvodi sankcije Lukašenku dok istovremeno podržava balkanske autokratske režime. Brisel je pozvao srpsku opoziciju da izađe na nedavne izbore iako su uslovi bili potpuno nedemokratski i nefer. Takođe podržavaju Đukanovića, poslednjeg diktatora iz vremena komunizma, koji je celu zemlju privatizovao.

  3. Koliko je Sarkozi bio svoj narod mesecima uz užasnu represiju i gle čuda,za tu demonstraciju fašističkih metoda dobio je sve pohvale najviših organa EU,niti demokratski niti ljudski.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.