Gajović: Ne postoje uslovi za faktičko gašenje Tanjuga

Iako nepostojeća novinska agencija zalaže slike da bi prodala dugove, državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja kaže da oni posluju "tržišno"

Ostavite komentar

  1. Iz prelepe zgrade treba iseliti TANJUG i u njoj otvoriti muzej srpske arhitekture ili novinarstva s tim da se ona spodoba od statue Moše Pijade izbaci iz zgrade jer je lično on zabranio povratak Jevreja i njihovih potomaka koji su proterani ili pobijeni u nacističkim i ustaškim logorima. Takođe je naredio da se pali i pljačka imovina srpskih seljaka da ne bi imali od čega da žive već da se pridruže partizanima.

  2. Ovo je katastrofa od države i svih njenih funkcionera, počev od vučića koji je potpisao odluku o gašenje tanjuga 2015., do ovog nesrećnog državnog sekretara!

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

4. avgust 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.