Institut za onkologiju u Sremskoj Kamenici dobija novu opremu: Vlada Vojvodine daje 420 miliona za linearni akcelerator 1Foto: Vlada Vojvodine

Pokrajinska vlada izdvojila je 421 milion dinara za nabavku linearnog akceleratora i drugu medicinsku i nemedicinsku opremu za Institut za onkologiju u Sremskoj Kamenici.

Vlada Vojvodine takođe je donela rešenje za dodelu sredstava Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti „Dr Slavoljub Bakalović“ u Vršcu. Ovoj bolnici biće dodeljeno osam miliona dinara za toplovodni blok kotao.

Takođe, na današnjoj sednici odlučeno je da se dodele dodatna sredstva za rekonstrukciju glavne ulice u Beloj Crkvi. Reč je o projektu vrednom 633 miliona dinara.

Projektom je obuhvaćena rekonstrukcija kolovoza, parking mesta, pešačkih staza, radovi na odvodnjavanju atmosferskih voda, rekonstrukciji hidrotehničke instalacije, javne rasvete, saobraćajne signalizacije i pejzažnog uređenja.

Na sednici je zaključeno da radovi u Beloj Crkvi moraju početi do kraja godine nakon što se okončaju sve procedure predviđene zakonom.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari