Da li imate pravo da vidite kako ste lečeni dok ste bili u bolnici: Kako do svoje istorije bolesti i koliko to košta?

Ostavite komentar


  1. Не видим разлог за наплаћивање подизања документације.

  2. Nezakonito je naplaćivanje 600 dinara, tj nezakonita je odluka tog uoravnig idbora u vranju ..
    Naime, Pravilnikom je propisana tarifa i ona iznosi oko 3 dinara po stranici

  3. Niko nije lečen kako to medicinska nauka predviđa a to je pored protokola ,provesti i testiranje vit.D3 u krvi jer to je krucijalni hormon imuniteta i ako je iznad min.od 30ngr /ml pacijen ne ulazi u citokinsku oluju a suplementirati bez da se prvo izmeri nivo D3 je VITIUM ARTIST a tj.PROFESIONALNA GREŠKA ,dakle niko nije lečen pravilno a je sam pisao i ministarstvu i presedniku i neko mora odgovarati za tolike umrle !

  4. Zakon jedno kaze a stvarnost je da ti ne daju dokumentaciju, jer kada sam je trazio niko nije rekao da moram zahtev da napisem vec samo da je oni cuvaju

  5. Zakonom je precizno određeno koliko se čuva koja vrsta medicinske dokumentacije. Da li u Novom Pazaru imaju dipl.pravnika u ustanovi ili je u pitanju kursista pa ne zna. Troškovi mogu biti samo troskovi fotokopiranja ili za papir zas štampac ako su iz e- dokumentacije, sve ostalo nije u skladu sa zakonom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.