Kladovo, Negotin: Vozili u alkoholisanom stanju – isključeni iz saobraćaja 1Foto: N Kovačević

Trojica vozača iz Kladova i Negotina vožnju su završili ranije nego što su očekivali budući da ih je policija isključila iz saobraćaja zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Uz dvanaestočasovno zadržavanje dobiće i prekršajne prijave.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кladovu, Negotinu i Boru isključili su iz saobraćaja četvoricu muškaraca koji su vozili pod dejstvom alkohola, saopštio je portparol Policijske uprave Bor.

Saobraćajna kontrola je u Kladovu zatekla je tridesetsedmogodišnjeg muškarca koji je vozio “bmv” sa 1,92 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetdvogodišnjeg vozača automobila “fijat stilo”koji je vozio sa 1,32 promila alkohola.

U saopštenju se takođe navodi i da je policija u Boru i Negotinu zaustavila dvadesetšestogodišnjaka koji je vozio sa 1,30 promila alkohola u organizmu i dvadesetosmogodišnjaka kome je izmereno 1,70 promila alkohola. Obojica su vozila automobile marke “citroen”.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari