Ko će zameniti Branka Ružića na čelu Ministarstva prosvete?

Ostavite komentar


  1. Novi ministar prosvete će biti Gabrijela Grujić, provereno iz bliskih izvora….

  2. Glavni kandidat je čuvena J.K. Dokazala se kao odani Vučićev bot, a to je danas u Srbiji najvažnija kvalifikacija. Da nije zbog toga bilo tako glasno njeno kokodakanje protiv Marinike Tepić? Tu se baš pokazala ko je i koliko vredi.

  3. On se u sve razume nije problem za njega. Di god dođe ništa ne napravi i ode dalje…..

  4. Najracionalnije je da svi podnesu ostavke, pa neka se formira nova vlada sa ministrima. Svi snose svoj deo odgovornosti za nedavne propust, ali i aktuelna događanja koja ugrožavaju bezbednost čitave zemlje!

  5. Nezvanicno se pominje vlasnik nekoliko privatnih srednjih skola u Beogradu inace u medijima dosta prisutan u zadnjih godinu dana

  6. u Kruševcu kršćena kao Nevena Đurić,tripot je ostala razoČarata!

  7. RESPEKT!
    Da je srece, da ne kazem casti kod ostalih (ne)odgovornih politicara i funkcionera, i oni bi postupili isto…

  8. Kako, bre, ko? Pa valjda KARLEUSA! Zar nije zasluzila svojim… prosvetiteljskim delovanjem?

  9. I ovo napisaste samo da biste nešto napisali! Šta ste ovim hteli da kažete? Jeste li uopšte novinari? Znate li šta je osnovno u novinarskim tekstu – informacija! Gde je ovde bilo kakva informacija???

  10. Pošto to ministarstvo „pripada“ SPS,naće se neki (još gori) „kadar“ !! Imaju oni čitav „arsenal“ nesposobnih al’ „podobnih“ !! Mi u Zrenjaninu smo se u to uverili,mnogo puta !!!

  11. Čemu ovaj tekst? Ovo su novine, zar ne? Donose vesti? Ima li u ovom tekstu vesti?

  12. Pa evo sad su izasli iz Zadruge zvezdan i Andjela,a tu se namece i Karleusa…Mozete da birate od tog trusta mozgova…

  13. Novi ministar prosvete mora biti pismen, znači ne može biti ni iz SPS ni iz SNS.

  14. Dokle god se bude partijski birao isto će nam biti. To prosvetni radnici moraju birati iz svojih redova i mogućnost zamene ako ne radi posao. U politici su najčešće karijeristi a ne profesionalci.

  15. Nedimović,. Čim propadne u fudbalu. Nemojte da rametimo tradiciju

  16. Dajte da jednom u zivotu Ministar prosvete bude neko sa katedre za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Beogradu(BU jer je najstariji u odnosu na ostale gradove).Poslednji strucan,doduse zamenik ministar prosvete, bio je profesor(asistent u to vrema)Zelimir Popov,pedagog sa Filozofskog fakulteta na BU.To je bilo u vreme premijera Zorana Djindjica.Pravi izbor(bila sam njegov student).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.