Koraksov kalendar zabranjen u Zaječaru?

Ostavite komentar


  1. Nekadasnja "perjanica" G17 a danas "malli od palube" Kim Jong AVAV-a,bosko nicic,se dokazuje !!! Sta ce co““ek,mora,od neceg““ mora da se zivi !!!!

  2. Nekada sam i Ja kao student prodavao opozicicione novine u Knez Mihajlovoj dok nas policijska mafija nije proterala.Iz bogatog iskustva mogu Vam reci samo jedno a to je cim nesto zabrane to ide kao ludo.To je najbolja reklama za novine.Uopste nisam mislio da kupim taj kalendar ali danas cu ga pogledati i ako mi se svidi i kupiti

  3. Sta je tu curno? Da li se mogao prodavati kalendar sa TITOVIM karikaturama.? Nije ! Tako je to u svim diktaturama

  4. Eto, sam si dao odgovor na pitanje o zabranama. Neću sada da pričam o tome kakva je ova vlast, jer to nije tema. Neću ni da kažem da li se slažem sa Corax-om, jer svaki umetnik ima slobodu izražavanja, sve dok ne ugrožava nečiji život ili imovinu. Ipak, mogu da vidim da se mnogo priča o diktaturi i cenzuri. Koliko vidim, svako može da pljuje po vlasti, Vučiću, ali i opoziciji, Jankoviću, Šutanovcu… Nema ovde diktature i cenzre, već čiste autocenzure, i to u najvećem broji slučajeva, zbog ulizivanja vlasti i očekivanja neke koristi od toga. Takav smo narod, sitničarski, gde svako gleda samo svoje sebične interese, ali ne i korist društva. Ne može niko da me ubedi da nije tako bilo za vreme Tadića. Isti yi koji su tada pisali u njegovu korist, sada pišu u korist Vučića, a sutra će u korist nekog trećeg. Naravno, uvek postoje i oni koji pišu po nečijem nalogu, bila to Britanija, USA, Rusija… Što bi rekli, nije Sloba kriv, mi smo go… Uostalom, vlast je uvek ogledalo naroda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.