Koraksov kalendar zabranjen u Zaječaru? 1

Zidni kalendar našeg karikaturiste Predraga Koraksića Koraksa sa 13 karikatura „2018 – Godina Vučića“ može se kupiti na kioscima ili naručiti putem redakcije na broj: 0113441186 ili prodajaŽdanas.rs.

Od kada smo objavili ovu vest, na društevnim mrežama nam je stiglo bezbroj poruka punih podrške za ovakav potez. Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se i informacije da i pored potražnje Koraksov kalendar ne može da se kupi na svim kioscima i to tuđom voljom.

Miljko Stojanović na Tviteru tvrdi da je u Zaječaru radnici jednog kioska naređeno da skine Koraksov kalendar. Prema njegovim tvrdnjama kalendar je video visoki funkcioner SNS-a i prijavio. Na Tviteru je bilo i onih koji su se našalili na ovu ne tako naivnu situaciju.

„Na trafici u centru grada smo jedan primerak kalendara dobili, koji je prodavačica jedva našla. Pritom se uplašila kad sam rekao šta hoću da kupim. Šta da sam iz Partije? Srećna Nova 2018“, napisao je na svom nalogu Predrag Blagojević. Srećom, Koraksov kalendar može da se kupi na većini kioska, ako ipak primetite nešto sumnjivo, javite nam putem naših naloga na društvenim mrežama: Tviteru, Fejsbuku i Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.