Kristina Kovač: Nisu žene krive, krivi su tabloidni mediji

Nakon pisanja tabloida, kompozitorka pokrenula akciju na društvenim mrežama #PrirodnaŽena

Ostavite komentar


  1. Svaka čast Kristini za ovu akciju!!! Krajnje vreme je došlo da se spreči medijski teror nad devojkama i ženama. Prirodan izgled i žena ali i muškaraca mora postati imperativ, ne smemo se stideti svojih sedih,bora, iskrivljene kičme ili čega god… Kristina Kovač je ubedljivo najbolja ovdašnja autorka kada je reč o pop muzici, a to što je ona kao i mnoge/i druge/i morala seliti u Švedsku govori koliko smo propali/e i da se ovde još dugo neće bolje živeti. Ljudi u ovom kazamatu od države ne žele podizati svoje potomstvo. Hvala ti Kris za svaku pesmu i text koju/i si nam darovala svojom karijerom. U svakom normalnom društvu, osobe poput Kristine Kovač bi trebale biti uzor mladim ljudima kako se bori za svoju ideju i kako se ide kroz život!!!

  2. U Srbiji je žena ženi vuk!
    Tabloidi su, zarad politike i profita postali „leglo parade i kiča“!
    Laž je postala istina a nemoral moral…

  3. Ooo hvala bogu da cujem nesto normalno, bravo Kristina, od kad je veka i sveta najvise se cenila prirodna lepota koja treba da ima centralno mesto u zivotu svih nas a zahvaljujuci instruisanim i dirigovanim novinarima se narodu servira da je sve ono sto je nenormalno zapravo najbolje i pozeljno i da je sve sto je nepriridno lepo. PRIRODU JOS NIKO NIJE POKORIO- ona je nasa majka u svemu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.