Jedina opština u Srbiji, čiji je predsednik iz redova LDP-a, imaće i pokrajinskog poslanika iz ove stranke. Naime, i u drugom krugu pokrajinskih izbora Milivoj Miša Vrebalov is LDP-a ubedljivo je pobedio kandidata SRS-a Ljubomira Filipova. Vrebalov je od ukupno 7.337 izašlih birača, dobio 5.

Jedina opština u Srbiji, čiji je predsednik iz redova LDP-a, imaće i pokrajinskog poslanika iz ove stranke. Naime, i u drugom krugu pokrajinskih izbora Milivoj Miša Vrebalov is LDP-a ubedljivo je pobedio kandidata SRS-a Ljubomira Filipova. Vrebalov je od ukupno 7.337 izašlih birača, dobio 5.002, ili 68 odsto, dok je Filipov osvojio 2.261 glas, ili 30,8 odsto.
– Ovim je u potpunosti potvrđena proevropska volja građana opštine Novi Bečej, kojima obećavamo dogovor političkih stranaka. LDP će na tom putu svim strankama istinskog evropskog opredeljenja uvek biti prirodan partner – poručio je Vrebalov.
On je ponovio da će u svim opštinama, u kojima formiranje vlasti zavisi od spremnosti LDP-a da podrži DS, LDP tu podršku i pružiti u nastojanju da se formira većina i time osigura pozicije za dalje napredovanje društva. Vrebalov je istakao da očekuje saradnju Liste za evropski Novi Bečej za formiranje većine u opštini u kojoj je LDP ostvario ubedljivu pobedu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari