Majdanpek: Zbog planskog servisa potisne pumpe povremeni prekidi u vodosnabdevanju i pad pritiska 1Foto: J. B. K.

Ekipe Javnog preduzeća “Vodovod” Majdanpek će u sredu, 23. i četvrtak 24. novembra obavljati planski servis potisne pumpe u Pustinjcu zbig čega će potrošači na pojedinim delovima vodovodne mreže povremeno ostajati bez vode ili sa smanjenim pritiskom.

Prema obaveštenju JP “Vodovod” Majdanpek intervencija odnosno planski servis potisne pumpe počinje u sredu, 23. novembra u 11 časova i radovi će, prema proceni, biri završeni do četvrtka, 24. novembra u 22 sata.

U obaveštenju se navodi da će potrošači na teritoriji Rudnika Ziđin, osim flotacije, u periodu izvođenja radova povremeno biti bez vode, kao id a će u slučaju debalasa i nedostatka vode biti povremeno isključivani sa vodosnabdevanja dok traje intervencija.

Potrošači u selu Debeli Lug zbog zamene linijskih ventila na mreži, kao i ugradnje tri nova ventila povremeno će biti bez vode, a intervencija se sprovodi radi otklanjanja gubitaka na mreži unutar sela.

Majdanpečka Opšta bolnica tokom najavljenih radova neće imati prekid u vodosnabdevanju, ali je, kako navode nadležni u “Vodovodu” moguće da u popodnevnim satima dođe do smanjenog pritiska.

Toplana će imati stalno vodosnabdevanje, a gornji i donji deo Majdanpeka, kako kažu u “Vodovodu” imaće smanjen pritisak od 22 do 8 sati ujutru, ako to okolnosti budu zahtevale, a po planu imaće redovno snabdevanje.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari