Mališani iz požarevačkih vrtića posetili gradonačelnika 1Mališani sa gradonačelnikom Foto: pozarevac.rs

U okviru obeležavanja Dečije nedelje, mališani iz požarevačkih vrtića su posetili gradonačelnika Požarevca Sašu Pavlovića.

Gradonačelnik je mališane primio prvo u svom kabinetu gde im je objasnio koji su njegovi svakodnevni poslovi ali i njegovih saradnika.

Ovom prilikom su mališani postavljali razna pitanja gradonačelniku i uručili su mu poklone koje su sami napravili.

Nakon prijema u kabinetu gradonačelnik je mališane poveo u obilazak gradskog zdanja tačnije obišli su Svečane salone u kojima gradski čelnici drže konferencije za medije i prijeme za razne delegacije. Tokom obilaska zastali su i pored zida na kojima su svi predhodni gradonačelnici, odnosno, predsednici opštine Požarevac.

Mališani iz požarevačkih vrtića posetili gradonačelnika 2
Gradonačelnik deci pokazao kabinet   Foto: pozarevac.rs

Gradonačelnik je ovom prilikom izjavio da su mu današnji gosti najdraži i da je sa njima bilo lepo i zabavno i da se nada da će imati lepa sećanja na današnji dan.

Tanja Lončar direktorka Predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“ je ovom prilikom istakla da se ovogodišnja Dečija nedelja sprovodi pod sloganom „Podeljena sreća, dva puta je veća“ i da se ovogodišnja Dečija nedelja, zbog aktuelne epidemiološke situacije, sprovodi u drugačijem obimu nego prethodnih godina. Ona je zahvalila gradonačelniku na prijemu i izdvojenom vremenu za mališane koji su otišli puni utisaka iz gradskog zdanja.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Mališani iz požarevačkih vrtića posetili gradonačelnika”

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.