N1: Rio Tinto nastavlja sa otkupom parcela, šalje SMS-ove meštanima kao ponudu

Ostavite komentar


  1. Ko je dozvolio stranoj kompaniji da otkupljuje zemlju po osiromašenoj Srbiji. I to još uz ucene i pretnje. Zbog čega su onda naši preci ratovali.

  2. I dalje cu ostati pri svom misljenju da Rio Tinto ima sve dozvole i odobrenja do potpisanog ugovora o eksploataciji, a prica gospodje Mihailovic da nema nista dok se ne dobije studija o uticaju na zivotnu sredinu je prica za malu decu, iskreno mislim da je vlast dala precutnu saglasnost da Rio Tinto u tisini nastavi da otkupljuje zemlju a da ce se posle to sve srediti. Sada verujem samo u Cutu pa da vidimo se posle Bozica. Ziveli

  3. Car je go.Politicari su servis naroda.Narod je jadan i osiromasen Uplasen jer nema zastitu od Drzave. Zato oni koji su potisali i oni koji kupuju treba da znaju: Rio Tinto MRS iz Srbije!

  4. Iskreno, ja sam za dolazak Rio Tinta, iako ove „poštene“ na vlasti ne podnosim, mislim da je RT dobar projekat za nas

  5. Ljudi bi da uzmu pare za zemlju od Rio Tinta, a da ovi nista ne rade i da se povuku iz Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.