N1 u odgovoru Ani Brnabić: Plaćamo sve primenljive finansijske obaveze

Ostavite komentar


  1. Brnabicka daje sve gluplje i gluplje izjave. Da ne placaju, vi bi ih prijavili, zar ne? Ali je bitno da se pusti buva, da se narod ostri na lazljivu vlast. A ovaj sto trazi dokaz… Pa prijavi ih ako mislis da ne placaju. Prosto.

  2. da li premijer bilo koje države ( pa i ove u kojoj mafijaši upravljaju ) sme nekažnjeno i javno da laže??? Ako laže, zašto je ne tužite zbog …… može tu da se nađe popriličan broj kažnjivih ( ne ) dela???!!! I rešićete se ove bede. A i sličnih spodoba u ljudskom obliku.
    ….

  3. HEJ ZENO, DA LI SHVATAS DA SI I TI, I TVOJI , DOZLOGRDILI OVOM NARDU ?

  4. ALI BAS SVI ……POCEV OD PINKA PA NADALJE, IMA IH PODOSTA KOJIMA STE DELILI SAKOM I KAPOM – SVE NA VIDELO !!!

  5. Kao odgovor,United Grupa treba javno da objavi cifre poreza,PDV,doprinosa,Struje,komunalija i svega ostalog koje je platila za 11 meseci 2022.Takodje bilo bi doro da objavi Ukupnu cifru od kada postoji u Srbiji

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.