Na nedavno završenom sajmu nekretnina MAPIC u Kanu, kompanija GTC Srbija predstavila je svoj novi projekat – tržni centar Avenue Mall Subotica. Idejni projekat centra izradila je kompanija „Moshe T Zur Architects“ iz Tel Aviva, a njime su predviđena tri nadzemna nivoa namenjena kako prodaji tako i zabavi, kao i zatvorene garaže u dva podzemna nivoa kapaciteta 520 parking mesta. Završetak izgradnje ovog šoping mola planira se za kraj 2010. godine.

Kako je rekla Ines Radović, direktor prodaje i marketinga u kompaniji GTC Srbija, ovo bi trebalo da bude najveći i najsavremeniji šoping centar u Vojvodini i prvi u Subotici, udaljen 30 kilometara od mađarske granice, 18 kilometara od auto puta E 75.

Sajam MAPIC okuplja predstavnike maloprodajnih lanaca, investitore, predstavnike lokalnih i regionalnih vlasti, kao i kompanije koje se bave razvojem nekretnina iz celog sveta. Ove godine, i pored recesije koja je pogodila oblast nekretnina, na MAPIC-u su se okupili predstavnici preko 70 zemalja, a kompanija GTC je predstavila ukupno 14 projekata tržnih centara u regionu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari