Nekoliko ulica u Subotici u sredu bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u sredu, 7. septembra, neće biti struje u pojedinim ulicama u gradu i u okolnim naseljima.

U Subotici neće biti struje od 8:45 do 10:45 u ulicama i delovima ulica u okolini, Čavoljska, Čikeriska, Bele Čikoša od broja 17 i 20 do kraja, deo Stevana Filipovića između Majevičke i Metohijske i Karađorđev put između Majevičke i Metohijske.

Bez električne energije od 9 do 14 časova ostaće i stanovnici ulica i delova ulica u okolini Lošinjska, Lozniča, Balkanska, deo Bikovačkog puta oko Živinarske farme sa okolinom (salaši), deo Futoške između Bikovačkog puta i 367. Nove, deo Čantavirskog puta u okolini i Aleksandrovi salaši na Klisi.

Zatim, od 11 do 13 sati neće biti struje ni u ulicama i delovima ulica u okolini, deo Mičurinove između Vrbaske i Karolja Čeha, Trogirska, Glamočka, Karolja Čeha,Novoselska, Šebešićka i Vatroslava Jagića.

U naselju Bajmok od 9 do 10 časova bez struje će biti deo naselja Rata, dok Štrosmajerova, između brojeva 18 i 54, neće imati struje od 11 do 12 sati.

Od 13 do 14 časova bez električne energije biće i naselje Aleksa Šantić u ulici Jovana Jovanovića Zmaja između brojeva 20 i 40.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari