Novi Sad: Nastavlja se akcija prikupljanja kabastog otpada 1Foto: JKP Čistoća Zrenjanin

Akcija prikupljanja kabastog otpada nastavlja se i tokom sledeće nedelje. Kontejnere će po mesnim zajednicama postavljati Gradska čistoća.

Od nedelje 11. do utorka 13. septembra, kontejneri će biti postavljeni u mesnim zajednicama „Ostrvo“, „Ivo Andrić“, „Bistrica“.

Oni će biti smešteni kod Narodnog fronta 57, Balzakove 24, ugla Balzakove i Narodnog fronta, sime Matavulja 1a, na uglu ulica Kaće Dejanović i Braće Dronjak, kao i uglu ulica Bate Brkića i Dušana Danilovića.

U mesnim zajednicama „Gavrilo Princip“, „Radnički“ i „Detelinara“, građani će kabasti otpad moći da odlože od utorka 13. do četvrtka 15. septembra.

Kontejneri će se nalaziti na uglu produžetka ulice Bate Brkića i Miloja Čiplića, kao i na uglu ulica Partizanskih baza i Stevana Hristića. Takođe, biće postavljeni i u Braće Mogin 20, na uglu starine Novaka i Filipa Filipovića, kao i u ulicama Mikole Kočiša i u Pasterovoj 8.

U periodu od četvrtka 15. do subote 17. septembra, akcija se nastavlja u mesnim zajednicama Omladinski pokret“, „Narodni heroji“ i „Sava Kovačević“.

Otpad će moći da se odloži na uglu ulica Jovana Hranilovića i Stjepana M. Ljubiše, u Bačkoj ulici u prolazu prema Rumenačkoj, na uglu Bogdana Garabandina i Mičurinove, u Turgenjevoj, save Kovačevića 22 i na uglu Kraljevića Marka i Save Ljubojeva.

Za kraj sledeće nedelje, od subote 17. do ponedeljka 19. septembra, akcija će biti sprovedena u mesnim zajednicama „Jugovićevo“, „Salajka“ i „Podbara“.

Mesta za kabasti otpad planirana su na uglu Milenka Grčića i Orlovića Pavla, na parking prostoru u Veselina Masleše 136, na uglovima ulica Đorđa Zličića i Save Šumanovića, Josifa Marinkovića i Petra Drezgića, Koste Šokice i Karađorđeve, kao i Davida Rackovića i Stanka Paunovića.

Kontejneri će biti postavljeni i u ulici Filipa Višnjića kod okretnice autobusa broj 6 i u ulici zemljane Ćuprije 1.

Ova akcija nastaviće se sve do sredine novembra.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Novi Sad: Nastavlja se akcija prikupljanja kabastog otpada 2

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari