– Fudbaleri Crvene zvezde u turskoj Antaliji sprovode drugi deo priprema za prolećni deo sezone, a samo dan po dolasku u ovo poznato letovalište izgubili su od austrijskog Matersburga sa 1:0 u prvoj pripremnoj utakmici ove zime. Ofanzivni vezista Miloš Trifunović nije razočaran igrom koju su prikazali fudbaleri u crveno-belim dresovima.

– Moj debi u seniorskom timu Crvene zvezde nije bio rezultatski za pamćenje, ali i porazi su sastavni deo fudbala. Mislim da smo odigrali korektno, s obzirom na to da smo tek počeli da se uigravamo – istakao je Trifunović.

Bivši igrač Javora ne pridaje veliku pažnju premijernom porazu.

– Idemo dalje, nije se desilo ništa strašno. Uslovi su bili zaista teški zbog vetra i kasnije provale oblaka, ali isto je bilo za obe ekipe. Matersburg je, jednostavno, imao mnogo više sreće od nas – rekao je Trifunović.

On je dodao da ne želi da priča o svojoj igri, jer je trener Petrović najbolji „sudija“ u segmentu pojedinačnih učinaka.

– Šef će reći ko je kako igrao i koliku minutažu zaslužuje. Igrao sam na mestu koje mi najviše odgovara, na poziciji levog krila ili levog špica. Bilo mi je olakšano jer je iza mene bio Ignjatijević sa kojim sam već igrao u Ivanjici – zaključio je Trifunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari