Otvaranje bazena na užičkoj plaži do početka kupališne sezone nije izvesno zbog "kratkih rokova" 1Foto: Ana Milošević/Danas

Rokovi su kratki, ali pokušaćemo da završimo radove na malom bazenu do početka kupališne sezone, rekao je za Danas direktor JP „Užice razvoj“, Nikola Maksimović.

Prema Maksimovićevim rečima, u toku je betoniranje spoljnih zidova bazena, a očekuje se u narednih petnaestak dana počne montiranje bazenske opreme i postavljanje pločica.

Uporedo sa tim, počeće sanacija i peskarenje čelične konstrukcije tobogana.

„Potrudićemo se da što više radova završimo do kraja juna, eventualno početka jula. Rok za završetak je bio 120 dana, ali pokušaćemo da završimo do početka kupališne sezone“, rekao je Maksimović za Danas.

Otvaranje bazena na užičkoj plaži do početka kupališne sezone nije izvesno zbog "kratkih rokova" 2
Nikola Maksimović/Foto: Ana Milošević/Danas

On je dodao da se, osim završetka radova, mora pripremiti i dokumentacija za upotrebnu dozvolu, još jednom napominjući da su rokovi „kratki“.

Podsetimo, vrednost celokupnih radova na bazenu dimenzija 39 x 10 metara, visine od 60 do 90 centimetara je 20 miliona dinara.

Otvaranje bazena na užičkoj plaži do početka kupališne sezone nije izvesno zbog "kratkih rokova" 3
Foto: Ana Milošević/Danas

Nadležni su, kako je Danas već pisao, u martu najavili da će dečiji bazen na užičkoj plaži biti otvoren do početka kupališne sezone.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari