Paketići za zrenjaninske mališane stižu motorima 1Ilustracija/Foto: JuGmedia

Sve je spremno u Zrenjaninu za tradicionalnu dvanaestu manifestaciju „Moto deda Mrazevi“, kojoj se raduju ovdašnji mališani.

Novogodišnji paketići i slatkiši su na broju a ove godine poduži je spisak želja koje su Moto Mrazevi ispunjavali, objašnjava MIša Hromčik ispred organizatora.

„Sakupili smo preko 100000 dinara, delićemo slatkiše i družiti se sa decom ispred Kulturnog centra. Naša je misija da obiđemo i decu u ustanovama, pa ćemo doći do dece u bolnici, a posebne poklone imamo za mlade koji su korisnici Dnevnog centra Alternativa“, objašnjava posvećeni zrenjaninski bajker Miša Hromčik.

Moto Mrazevi počinju podelu paketiića u subotu, 24. decembra ispred Kulturnog centra Zrenjanina između 11,30 i 12 časova. Tim povodom pozvana su deca da se sa roditeljima pridruže podeli slatkiša i fotografisanju.

Tačno u podne kreću u Dnevni boravak za decu sa posebnim potrebama Alternativa.

„Oni su pisali Deda Mraz, koji je nama prosledio pismo, pa smo se potrudili da im svima ispunimo želje iz pisma. Osim paketića za samu ustanovu smo spremili opremu i pribor koji im je potreban u radu sa ovom decom“, objašnjava Miša Hromčik.

Paketiće će dobiti i deca koja se budu nalazila na Dečijem odeljenju zrenjaninske bolnice.

Akciju zrenjaninskih motociklista pomogli su građani, koji su prepoznali plemenite ciljeve ove akcije.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari