Krajem oktobra, u prostorijama Opštinskog odbora Liberalno demokratske partije Kostolac održan je sastanak sa temom predstojeći izbori za Gradsku opštinu Kostolac. Ovom skupu prisustvovali su i Zoran Ostojić, narodni poslanik na Listi LDP- a u Skupštini Srbije i član Predsedništva političkog Saveta, kao i Kenan Hajdarević, narodni poslanik u Skupštini Srbije i član Predsedništva LDP- a.

O političkoj situaciji u zemlji i konkretno, šta je to LDP, na sastanku je govorio Zoran Ostojić.

– Promene dolaze, politička situacija u Srbiji se menja, ne može se uticati bez vlasti, a do vlasti se ne može bez rada. Mi smo normalni ljudi, volimo našu zemlju, mislimo drugačije, budućnost smo ove zemlje. Sve što smo govorili ostvaruje se, ali polako, rekao je, između ostalog gospodin Ostojić.

Nešto više o tehničkim detaljima izborne kampanje, strategiji izbornih aktivnosti govorio je Kenan Hajdarević: – Politika LDP je maraton, a ne trka na 100 metara i sve to izuskuje – rad! Na vama je da promenite tužnu sudbinu Kostolca.

O dosad odrađenim predizbornim aktivnostima, ali i planovima za dalje, govorio je Ivan Mlakar, menadžer OO LDP Kostolac, a bilo je reči i o tome šta je sve uništeno u Kostolcu i na šta se treba obratiti pažnja, kao što su kapaciteti u Vrtiću, objekat Osnovne škole, Gradska plaža…

Istog dana Gradskoj izbornoj komisiji u Požarevcu, uz stranačka obeležja, zastavu i u pratnji gostiju, za lokalne izbore u Kostolcu koji će se održati 6. decembra predata je lista „Liberalno demokratska partija – Čedomir Jovanović“, a u kampanji će nastupati sa izbornim motom „Dogovor za budućnost da. Mi to možemo!“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari