Parlić (Narodna stranka): Vučić zloupotrebio decu u Užicu 1Aleksandar Vučić sa užičkom decom/Foto/Video: Nenad Kovačević

Povodom posete Aleksandra Vučića Užicu gde je, u naselju Krčagovo, otvorio sportsku halu, a tom događaju su prisustvovala deca iz užičkih sportih klubova, Ivana Parlić, predsednica odbora Narodne stranke u Užicu, ocenila je da je „Vučićeva poseta potvrdila da je njegov režim najveća opasnost za decu Srbije“ i da su „deca najveća žrtva tog režima“.

“Deca iz užičkih sportskih klubova su dovedena da budu deo scenografije za posetu Aleksandra Vučića koji je, u okviru svoje neprekidne kampanje, u Užicu otvorio sportsku halu“, navela je u saopštenju Parlić.

Uz isticanje da „osim što žive u zemlji u kojoj ne postoje institucije i koju je premrežila mafijaška hobotnica, organizovana iz samog vrha vlasti“, navela je da deca „žive u zemlji u kojoj se grubo zloupotrebljavaju u svrhu promocije jednoumlja i primitivnog podaništva“.

„Deca ne znaju da su na taj način zloupotrebljena i ne znaju da su i njihovi roditelji pogrešili što su tu zloupotrebu dozvolili. Ona, takođe, ne znaju da su mnogi njihovi nastavnici, takođe, ucenjeni, a mnogi i angažovani da, kao botovi na društvenim mrežama, zaglupljuju građane Srbije kao bitna potpora kriminalnom režimu“, navela je predsednica užičkog odbora Narodne stranke.

Ona je dodala da „deca ne znaju da je najvažnija lekcija koju treba da nauče lekcija o slobodi i dostojanstvu, ali da se režim trudi da tu lekciju nikad ne nauče“.

„U tu svrhu, njihove babe i dede režim hipnotiše sa nacionalnih frekvencija, roditelje ucenjuje poslom, a za nastavnike postavlja partijske poslušnike.

Njihovi sportski uzori, prepoznatljivi užički sportisti, stali su u red da se „poklone“ Predsedniku, jer je u 21. veku jedan grad od 70.000 stanovnika dobio sportsku halu“.

„Predsednik im je, zauzvrat, uzeo slobodne izbore, nezavisno sudstvo, nezavisno tužilaštvo, nezavisne medije, zagadio im je javni prostor, uzurpirao budžet i uveo korupciju kao jedini model funkcionisanja sistema. Dok se deca, nastavnici i sportisti slikaju u Užicu sa Vučićem, njegovi strani partneri, a u stvari okupatori Srbije, uništavaju svaki njen deo“, poručila je Ivana Parlić .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari