Pešić: Stefanović doveo Savamalu u sud

Lukić: Ministar osramotio policiju
Nakon tužbe ministra policije protiv sociološkinje i glavnih urednica sajta Peščanik kojom traži 200.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Nizak IQ. Baš je doktor pametan. Ne tuži za plagijat gde su mu povređeni čast i ugled, nego za tri barake bez izolir trake. Stvarno je glup.

  2. Kome i iz ovog "slucaja" nije jasno sa kakvom vlascu imamo posla…..tj. "ako Vam je dobro,onda nista" !!!

  3. Pesiceva je sebi dala za pravo da ljude etiketira i vredja i mora da bude spremna za to da odgovara.

  4. Nije pedagoški reči nekom da je glup iako je pod očiglednom fali nekom. Ovo ostalo što je rečeno na njegov račun nije nesretnik razumeo pa zato nije ni tužio.

  5. Podržavam tužbu protiv svake laži i podmetanja, bilo o kome da s e radi, i o Pešić, i o medijima i o javnosti, neka svako snosi odgovornost za izrečeno a nedokazano.

  6. Vesna Pešić vrši pritisak na sud i tužilaštvo, a od toga nema nikakve koristi, osim od svojih poslodavaca.

  7. Dokle će u ovoj državi svako moći da daje izjave s a lažima a da ne odgovara za izrečeno, d a li su laži novinarsko pravo ili pravo pojedinca , ima li to neke veze sa novinarskom etikom i novinarskim kodeksom?

  8. Dosadilo je čoveku više da pišu laži o njemu, da ga vređa i ponižava kako ko stigne. Dobro je do sada i trpeo sve.

  9. Kritika ima smisla kada je konstruktivna i usmerena u cilju resavanja ili prevazilazenja neke situacije. Sve sto je instruisano i zlonamerno, nije kritika vec obmana.

  10. Da bi se pošteno presudilo potrebno je da sudski veštaci utvrde da li je glup ili nije glup.

  11. Ne znam zašto se sada ona nama pravda,sve to neka lepo objasni i dokumentuje na sudu,pa ako je u pravu biće oslobođena.

  12. A sta vi radite g djo Pesic,vrsite pritisak na celu Srbiju zbog porusenih nelegalnih objekata.Ko ste vi da pljujete po drzavi i njenim legalnim institucijama,zarad jeftinih politickih poena.Treba da snosite posledice svog delovanja!Ako ste opozicija ne znaci da mozete da radite sta hocete!!!

  13. Jesi glup! I sta se tu moze. Ali uz to si i bezobrazan Stefanovicu. Od skole mozda samo imas vozacki ispit. Faklutet i doktorat nemas.

  14. Kad neko kritikuje argumentovano i bez loših namera, onda je to u redu, ali ono što gospođa Pešić radi sve vreme se ne može nazvati takvom vrstom kritike.

  15. Dokažite na sudu da ste nevini, pa onda kritikujte i napadajte ministra. Sud je prava adresa da pokažete svoju "dobronamernost" u onome što ste govorili za visokog predstavnika vlasti!

  16. Ne bih rekao da je ovde reč o pritisku na medije, već o pritisku na tužilaštvo i državne organe.

  17. Tužilaštvo će rešiti ovaj problem. Tužilaštvo će rešiti slučaj Savamala. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Srbiji su potrebni ljudi koji će nas ojačati i izvući Srbiju iz teške krize.

  18. Vesna, carice ne brini, Stefanovic sam potvrdjuje svoju glupost sve upornije i sve uverljivije.Kad sta izjavi i sam se crvenim zbog cinjenice ko je u Srbiji Ministar policije.Strasno.

  19. Ustav od 1921 godine je garantovao sledece
    Члан 13.
    Штампа је слободна.
    Не може се установити никаква превентивна мера која спречава излажење, продају и растурање списа и новина. Цензура се може установити само за време рата или мобилизације и то за ствари законом унапред предвиђене. Забрањује се растурање и продавање новина или штампаних списа, који садрже: увреду Владаоца или чланова Краљевског Дома, страних државних поглавара, Народне Скупштине, непосредно позивање грађана да силом мењају Устав или земаљске законе, или садрже тешку повреду јавнога морала. Али у тим случајевима, власт је дужна за 24 часа по извршењу забране спровести дело суду, а овај је дужан такође за 24 часа оснажити или поништити забрану. У противном случају сматра се, да је забрана дигнута. Редовни судови одлучују о накнади штете независно од судске одлуке о поништењу забране.
    За кривице штампом учињене одговарају: писац, уредник, штампар, издавач и растурач. Нарочитим законом о штампи одредиће се, кад ће и у којим случајевима које од напред побројаних лица и на који начин одговарати за кривице штампом учињене. Све кривице штампом учињене судиће редовни судови.

  20. Pre 3 sata sam procitao clanak i nije bilo komentara,pomislih da Botovi Subotom ne rade ali komentari me demantuju.
    Vikend je poceo,
    mora da se pise,
    extra money.

  21. Ako presuda bude konačna, molim uvaženu gospođu V.Pešić da objavi negde broj računa da bih mogao da pomognem i uplatim prema svojim mogućnostima. A proći će i naprdnjačke "zlatne godine" jer ničija nije gorela do zore!—

  22. Vadi se sada Pesicka a ne verujem da ju je Stefanovic tuzio bez dokaza. Morace to Vesna da plati.

  23. Dokle vise ta prica oko Savamale? Novinari i ostali su ga preterali. Nadam se da ce Tuzilastvo vec jednom doneti konacnu odluku.

  24. Niko nema pravo da nekoga vređa, pri tome nema ni jedan adekvatan argument kojim bi opravdala to što je izjavila.

  25. Jedno je kritikovati, a drugo je iznoiti uvrede i gomilu lazi kao sto je Pesiceva uradila. Ne moze tvrditi da je tuzba pritisak.

  26. Od ove zene mi je vise muka. Stvarno ne znam sta vise zamislja i sta hoce. Preterala je. Alo, zeno, nemas nikakve sanse na predstojecim izborima, pomiri se sa tim.

  27. Sasvim neumesno na trenutke i bezobrazno tako ne postovati onog koji se bori za drzavu i njene gradjane…

  28. Ovakvim ponašanjem, Pešićeva vrši samopromociju, i onemugćava sprovodjenje istrage.

  29. Ja odmah potvrdjujem da je Nebojsa Stefanovic glup kao i vecina Vucicevih saradnika. Vucic je namerno birao takve saradnike da bi bio iznad njih i obezbedio njihovo strahopostovanje.

  30. Duško Radović je rekao: Kada je neko glup, ne možeš mu to ni dokazati. A Zoran Radmilović je rekao: Kada umreš ti ne znaš da si umro i nije ti teško, tako je i kada si glup. Tako je i sa Nebojšom iz Beograda, mora da ga je neko nagovorio da tuži Vesnu Pešić.

  31. Ne mogu da verujem . SNS botovi čitaju "DANAS".Možda i ukapiraju nešto osim lupanja minusa.

  32. Stefanović je ventrilokvistska marioneta. Vučić ne želi da je iko pametan oko njega. Hoce samo lojalnu vojsku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.