Petar Đurić: Vređaju, pljuju i gaze mog mrtvog oca

Vlast negira da je poznati slikar preminuo u Zemunskoj bolnici čekajući respirator

Ostavite komentar


    1. Sta je jasno?!
      Ako su roditelji mogli to da mu omoguce zasto da ne i kakve veze to uopste ima sa stanjem u bolnicama i sto covek nije bio prikljucen na respirator? U ovom slucaju jee tema respirator a ne neciji privatni zivot. Nikada necu razumeti tracarski mentalitet koji ima i samozvani predsednik Srbije.

  1. Nažalost polako ali sigurno postajemo Severna Koreja. Nema dalje. Ovojr početak našeg kraja kao naroda.

    1. Ne razumem koliko mrznje prema svojoj zemlji treba da imas da bi izgovorio tako nesto. Prosetaj se do Severne Koreje pa mi javi kako je bilo.

      1. @Truman
        Aktuelna vlast nije zemlja i niko ne mrzi Srbiju, nego ne voli aktuelnu vlast koja razara Srbiju. Utazumi se Trumane botino jedna.

        1. Nema bolje vlasti od ove. Svi iz opozicije su već vlasti bili na vlasti, a one koji nose testere i vešala niko neće. Trenutno nema dobre opozicije. Komprrpmitovana je. A mali je postao medijska zvezda posle očeve smrti. Pre mego što mu je otac umro nije hteo ni da odgovori prijatelju svoga oca u januaru 2020 na pitanje kako mu je otac
          Možda je bio u Hrvatskoj po pamet…Rijeka ili Opatija???Morbidne slike sa sajrane…Ko to jpš radi? Majdanpek i on se ne vole. Uvređen je jer mu tata zbog korone i ograničenja nije imao pompeznu sahranu..Očigledan psihijatrijski slučaj…koji putuje po svetu…

      2. Pa Gosn Trumane ja jmam dovoljno godina da sam živeo i za vreme Tita i Slobe i žutih i dan danas. Da sam bio pametan, a nisam sad bio bio u nekoj normalnoj zemlji a ne ovde ali sam patriota i muka mi je više od,, patriota za svoj džep,, koji ne vide dalje od svog nosa i navedenog već džepa a na žalost sve je više takvih. A mi što smo iskrene patriote i volimo svoju zemjlu samo iz patriotskih razloga.Izgleda da smo mi budale koje koriste ovi drugi,, nazovi patriote, a ti moj prijatelju dobro razmisli u zavisnosti koliko imaš godina i koliko ti je neko ostavio para i dali poseduješ člansku karticu vladajuće partije kako trenutno živiš u ovoj zemlji Srbiji.

      3. Trumane,oni su doveli dotle da smo svi poceli da mrzimo svoju zemlju.Jos malo i caooo.Ovo je bolest sta su uradili od zemlje

    2. U S.Koreji ne bi ni imao internet, a kamoli mogućnost da ovako nešto i napišeš.

  2. „…konsultujući određene službe, izvukao sve što je mogao o Petru Đuriću i pokušao da ga diskredituje u javnosti navodeći njegove prestupe u školi i to da je među prvima imao mobilni telefon.“ STRAVA!!! Za ovoga je Nikson malo pivo.

    1. Ne moraš nikoha da potežeš. Ima mali nasilmičku narav i dosije. Samo ukucaj na googlle njegovo imei prezime i Majdanpek i pun je googlle. Samo čitaj. Odi malo i na fb profil.

      1. Vidim da vi penzosi postajete kompjuterski pismeni, kave veze ima šta je momak radio kao klinac sa smrću njegovog oca i kako bi se tvoje dete osećalo da sutra umres čekajući respirator, razmisli malo o tome penzose

    1. Ne možemo da vratimo ni Đurinog oca ni doktora Lazića, ratnog hirurga koji je umro 2 dana posle Ljuniše, a ovo je Srbija, slobodna zemlja i imaš izbore da promeniš vlast. Ako to želiš silom, neće moći. Ja se vas sa ulice plašim jer sze uvek nasilnički nastrojeni kao gomila frustriranih neostvarenij huligana sa kamenjem u ruci, sa bazukama pokefimi…

    2. Srbija ima slobodu, nema potrebe da ti bilo sta vracas. Ako ti se ne svidja put pod node, srecno ti bilo !

  3. Nacin na koji se vlast brani posebno u nedostatku argumenata je i besmislen i sraman. Napadaju se ljudi ad personem i to uglavnom poluistinama ili potpunim lazima. To je nedopustivo i za svadje na pijaci, a ne slusati od drzavnog vrha. Dubljom analizom toga jedino mozemo zakljuciti da nam je generalno drzavni vrh: bezobrazan; nevaspitan; nedosledan; nedorastao funkcije, malouman itd, itd.
    No, bice da je on jos i dobar, kakvi su oni sto ih biraju (Madjari iz Vranja i slicna plemena).

  4. Bolesnice jedna, taj „jedan slučaj iz male Srbije“ je nečiji otac, suprug, brat, deka. A posle hapsite ljude kad vas proklinju i žele vama i vašim porodicama sve najgore. Podrška za porodicu Đurić. Bivši ( i sadašnji) huligan, kopa po nečijoj prošlosti. Dečko, normalna Srbija je uz tebe i tvoju porodicu. Tuži bagru zbog svega i istraj do kraja.

    1. Bravo Mima!
      Brnabicka ce jednom morati da odgovara za sve lazi i svo zlo koje je, kao i njen shef, nanela Srbiji. Vec joj se i po fizionomiji vidi koliko je puna otrova.

  5. Na žalost mrtvom čoveku pojedinci nedaju ni na onom svetu da počiva u miru. Toliko lekari su puta dali detaljno obrazloženje, ali i dalje se pojedinci ne smiruju.

  6. Sine, svaka ti cast kako se boris za pravdu i istinu u sns zemlji lazi, straha, prevare i mrznje! Sine, ti i tvoja generacija ste buducnost ove zemlje, a ne AV lazovi, lopovi i batinasi.

  7. Da bi mogli da kritikuje te i branite neke stavove pre svega morate da ste dovoljno obrazovani iz oblasti o kojoj želite da polrmišete. Nama škole, nema rasprave. Prvo mora da potrošite otprilike 25 godina za uspešno obrazovanje iz medicinskih nauka pa onda da polemišemo. Ovako nema smisla mnogo zaostajete.

  8. Dzabe izigrava sveca i mucenika, svi znamo za njegove delatnosti preko interneta.

  9. Au, strasno ko je postao glavna zvezda Srbije!!!
    I mi mu se naravno divimo?
    Sramota ako mi kao drustvo polemise o ovakvima kao sto je ovaj uz duzno postovanje i pocast njegovom ocu.
    A svi mi sto podrzavamo ili ne podrzavamo ovakve bahate i nevaspitane nasilnike imamo izbore, pa majstore izadji i pokazi sta znas a ne unapred predavati se i potpisivati kapitulaciju. Ulica nije resenje, bar za normalan svet

  10. Nije mi jasno da neko svoju zalost, prenzentira u politicke manipulacije.

  11. Da li se sećate Aleksandra Obradovića? Isto će proći Petar Djurić, biće iskorišten i odbačen.

  12. Prvo je bio Aleksandar Obradović, pa sada Petar Djurić, pitam se ko će biti sledeći.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.