Plakati nalik naslovnicama NIN-a izlepljeni po Novom Sadu 1Foto: Beta/ DRAGAN GOJIC

U širem centru Novog Sada na drveću su danas izlepljeni plakati koji predstavljaju montiranu naslovnicu nedeljnika NIN, na kojoj je naslov „Zvezdanu Jovanoviću svečano uručena NIN-ova nagrada“.

Na naslovnici se nalazi velika fotografija bivšeg komadanta Jedinice za specijalne operacije Zvezdana Jovanovića, kome je suđeno za ubistvo premijera Zorana Đinđića, kao i mala na kojoj je prikazana foto montaža kako glavni i odgovrni urednik NIN-a Milan Ćulibrk uručuje tu nagradu.

Na obodu plakata piše „Ova slika je fotomontaža i sluzi kao parodija na stvaran život“.

Plakati su primećeni u širem centru Novog Sada.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

19 reagovanja na “Plakati nalik naslovnicama NIN-a izlepljeni po Novom Sadu”

  1. Pa dobro, jeste Zvezdan Jovanović kriminalac u rangu kriminala sa Krušikom samo sa jednom velikom razlikom da je Zvezdan procesuirani, osuđeni kriminalac a vinovnici afere krušik su neosuđeni državni zvaničnici i njihovi pomagači a to nikako nije isto. Kad se osude odgovorni za aferu biće isti kao Zvezdan Jovanović.

  2. Uz jednu razliku: gospodin Ćulibrk nikada nije sarađivao sa ovim ubicom, a režim je do guše u blatu zbog lopovluka i saradnje sa trgovcima oružjem.

  3. Generalno SNS ima problem nedostatak duhovitosti. Sve što rade da bi oblatili svoje političke neistomišljenike i opravdali lopovluke, rade nezgrapno i uvek ispadnu smešni i priglupi.

    • MENI OVA BLJUVOTINA NEKAKO VIŠE LIČI NA PRLJAVU RABOTU „SLUZBE „. Ne tako davno, na čelu nekakvog odeljenja „za propagandu i dezinformacije“ je bio Spasić (koji je sada izronio iz mraka i često gostuje kod Marića i Čarape) i koji se hvalio takvim rabotama koje je smišljao. Ne bi se iznenadio da neki od njegovih vrlih djaka nastavlja gde je on stao. Nažalost. Međutim, građani znaju da su ove prljvštine izmišljene i da takve stvari samo povećavaju mržnju prema ovom trulom režimu. BOJKOT REŽIMU NA SVAKOM MESTU.

    • Naprednjaci, kada su osvajali vlast 2012, za sobom su vodili trupu Kursadzije, na svaki miting. Ne zaboravite, koliko smo zaboravni.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.