Plakati nalik naslovnicama NIN-a izlepljeni po Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Pa dobro, jeste Zvezdan Jovanović kriminalac u rangu kriminala sa Krušikom samo sa jednom velikom razlikom da je Zvezdan procesuirani, osuđeni kriminalac a vinovnici afere krušik su neosuđeni državni zvaničnici i njihovi pomagači a to nikako nije isto. Kad se osude odgovorni za aferu biće isti kao Zvezdan Jovanović.

    1. Zvezdan Jovanović je ubica, a to, prijatelju, nije isto, nikada nije bilo niti će biti u normalnom svetu!

  2. Uz jednu razliku: gospodin Ćulibrk nikada nije sarađivao sa ovim ubicom, a režim je do guše u blatu zbog lopovluka i saradnje sa trgovcima oružjem.

  3. Generalno SNS ima problem nedostatak duhovitosti. Sve što rade da bi oblatili svoje političke neistomišljenike i opravdali lopovluke, rade nezgrapno i uvek ispadnu smešni i priglupi.

    1. MENI OVA BLJUVOTINA NEKAKO VIŠE LIČI NA PRLJAVU RABOTU „SLUZBE „. Ne tako davno, na čelu nekakvog odeljenja „za propagandu i dezinformacije“ je bio Spasić (koji je sada izronio iz mraka i često gostuje kod Marića i Čarape) i koji se hvalio takvim rabotama koje je smišljao. Ne bi se iznenadio da neki od njegovih vrlih djaka nastavlja gde je on stao. Nažalost. Međutim, građani znaju da su ove prljvštine izmišljene i da takve stvari samo povećavaju mržnju prema ovom trulom režimu. BOJKOT REŽIMU NA SVAKOM MESTU.

    2. Naprednjaci, kada su osvajali vlast 2012, za sobom su vodili trupu Kursadzije, na svaki miting. Ne zaboravite, koliko smo zaboravni.

  4. Ovaj plakat SNS je namenio svom clanstvu. Ocigledno smatraju svoje glasace retardima. Stil govori vise od slike i reci.

  5. Reko ja pre neki dan da neće snajper na ovu vlast. Oni su se posle Zvekijevog snajpera povampirili, okuražili, a mi smo spavali. Oni od snajpera žive.

  6. Znam da nećete objaviti, ali makar da ga vi pročitate: To „šire područje“ treba čitati kao „područje naseljeno dođošima“.

  7. isao sam da guglam sanovnik i horoskop da bih razumeo sta znaci sadrzaj ovog plakata, inace mi nista nije bilo jasno.

  8. Najveći poštovaoci Zvezdana Jovanovića, bili su srpski radikali, među njima je bio i Aleksandar Vučić, čak su sedeli u Narodnoj Skupštini, kada je odavana počast ubijenom premijeru Đinđiću.
    Za ovo sramno izjednačavanje NIN-A i Zvezdana Jovanovića, ideju im je dao Čedomir Jovanović, ne znam da li se bar malo stidi zbog ovoga, verovatno ne, o njemu je sve rekao Koraks svojom karikaturom.

  9. Vucic uzvraca udarac i preti ZVEZDANOM JOVANOVICEM. Samo ako mu neko dirne u vlast, trgovinu drogom i trgovinu oruzjem. Ostalo ga ne interesuje.
    U kontekstu te price mogu se dovesti i zdravstvene tegobe bivse sekretarice Olivera Ivanovica, optuzene za ucesce u ovom ubistvu. Sema je klasicna prvo je evakuisan Milan Radojicic, a sada ce i sekretarica. Ovo govori da je atentat na Olivera delo nekog cija se adresa nalazi na vrhu vlasti u Srbiji. I da taj uklanja treagove tako sto najpre premesta svedoke, ako treba uklonice i njih. Ej kakvu vlast imaju Srbi, i gradjani se i dalje nadaju da ce nas EU takve primiti u svoj klub. Ne, oni ne primaju neuredne i ne socijalizovane narode. Tek kad pocistimo svoju kucu od mafijaskog djubreta, tek tada se mozemo nadati necemu.Do tada cemo gledati meksicku seriju u kojoj se mnoze mrtvi, deca od sedam godina pocinju da uzimaju drogu, i PLJACKA SVE I SVAKO BEZ GRANICA.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.