Počinje jesenja akcija odvoženja kabastog otpada u Subotici 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Tradicionalna jesenja akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava koju organizuje JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica počinje u četvrtak, 21. septembra, a u naredna tri meseca njome će biti obuhvaćeno 17 gradskih i isto toliko vangradskih mesnih zajednica.

U sklopu jesenjeg komunalnog uređena gradskih i vangradskih mesnih zajednica, subotička “Čistoća” postavljaće kontejnere zapremine pet kubnih metara za sakupljanje kabastog otpada na lokacijama predviđenim Programom do 8 časova, a prazniće ih između 12 i 14 časova, odnosno 17 i 19 časova.

U mesnim zajednicama u kojima ova akcija bude trajala jedan dan, kontejneri će se povlačiti od 17 časova, dok u mesnim zajednicama u kojima akcija bude trajala po dva dana, kontejneri će ostati na lokacijama tokom noći i povlačiće se narednog dana od 17 časova.

Nakon uklanjanja kontejnera, interventna grupa “Čistoće” uređivaće punktove.

Akcija će krenuti iz naselja Čantavir, gde će u četvrtak i petak kontejneri će biti postavljeni na uglovima Maršala Tita i Železničkog trga, Kanjiškog puta i JNA, Bolmanske ulice i Atile Jožefa, Topolskog puta i Jedinstva, kao i na uglu Srbobranskog puta i Maršala Tita.

Jesenja akcija odvoženja kabastog otpada trajaće do 6. decembra.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari