Pojedine ulice u Subotici u petak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u petak, 7. oktobra, neće biti struje u pojedinim ulicama u gradu, Paliću, Šupljaku, Čantaviru i Donjem Tavankutu.

U Subotici neće biti struje od 8.30 do 14.30 časova u Ptujskoj, Zagrebačkoj između Vrdničke i Maksima Gorkog, Dinka Zlatarića i biskupa Lajče Budanovića broj 15, a od 11.45 do 12.15 časova u delu Sonje Marinković između Braće Radić i Prvomajske, i u Prvomajskoj broj 51/A.

Od 13 do 14 časova struje neće biti u Šarplaninskoj, Mavrovskoj i Franje Kluza od broja 4 do 16.

Na Paliću će bez struje od 9.45 do 10.45 časova biti Radanovačka između brojeva 1 i 51, i Tuk Ugrarnice broj 19.

Na Šupljaku neće biti struje od 8.45 do 9 časova u Holomskom šoru između brojeva 32 i 50.

U Čantaviru struje neće biti od 9 do 12.30 časova na kraju Kelemen Ferenca, 8. marta, 7. jula, Đure Salaja, Grujač Đule, Vekonj Antala, Bartok Bele, Borisa Kidriča, JNA, Moravskoj, Aranj Janoša, Udarničkoj, delu 1. maja, Kanjiškom putu od JNA, Senćanskom putu od 1. maja, Engelsovoj, Pap Pala, Karl Marksa, Lenjinovoj, Proleterskoj, Senćanskoj, Vašarskom trgu, Adi Endrea od JNA, Servo Mihalja, ulicama 1, 2, 3, 4, 5. i 6. vinogradi, kao i u naselju Bačko Dušanovo.

U Donjem Tavankutu će bez struje od 9 do 13 časova biti Malinov put, deo Marka Oreškovića i deo Lenđinog puta u okolini Salaša 024.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari