Pokazne vežbe i tehnički zborovi užičkih vatrogasaca-spasilaca 1Foto: Privatna arhiva

Vatrogasno-spasilački bataljon Užice, povodom obeležavanja Dana i slave Sektora za vanredne situacije, sprovešće narednih dana nekoliko aktivnosti u Užicu, Požegi, Bajinoj Bašti i Čajetini.

U Užicu, u četvrtak, 22. septembra, od 10 časova, kako je najavljeno, vatrogasci-spasioci izvešće javno-pokaznu vežbu na hotelu Zlatibor.

Potom će na Trgu partizana, od 10 do 13.00 časova, organizovati taktičko-tehnički zbor za decu predškolskog i školskog uzrasta.

U Bajinoj Bašti, danas će, od 11 do 13 časova, biti taktičko-tehnički zbor ispred Vatrogasnog doma, dok će u četvrtak, 22. septembra, od 10 časova, uslediti i javno-pokazna vežba na hotelu „Drina“.

Taktičko-tehnički zbor biće organizovan i u Čajetini, u četvrtak, 22. septembra, na platou ispred Vatrogasnog doma, s početkom u 9,30 časova.

Dan kasnije, 23. septembra, u Mokroj Gori, biće izvedena javno-pokazna vežba na objektu hotela „Mećavnik“ i taktičko-tehnički zbor od 12 časova.

U Požegi je juče izvedena združena javno-pokazna vežba na hotelu „Požega“  ,  dok za četvrtak, 22. septembra, najavljen taktičko-tehnički zbor na požeškom trgu od  11.30 do 12.30 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari