Policija u Boru, Negotinu i Kladovu tokom vikenda iskljućila šestoricu vozača iz saobraćaja 1Foto: N. K.

Policija u Boru zaustavila je vozača kombija „ford“ koji je vozio sa 1,44 promila alkohola u organizmu i vozača „pežoa“ sa 1,37 promila, a u Kladovu vozače „reno lagune“ i „juga“ koji su automobilima upravljali sa 1,98 i 1,91 promil alkohola u organizmu. Patrola u Negotinu isključila je iz saobraćaja ženu koja je, vozeći „pežo“ […]

Policija u Boru zaustavila je vozača kombija „ford“ koji je vozio sa 1,44 promila alkohola u organizmu i vozača „pežoa“ sa 1,37 promila, a u Kladovu vozače „reno lagune“ i „juga“ koji su automobilima upravljali sa 1,98 i 1,91 promil alkohola u organizmu.

Patrola u Negotinu isključila je iz saobraćaja ženu koja je, vozeći „pežo“ sa 1,60 promila alkohola u organizmu, izgubila kontrolu nad automobilom, prešla u suprotnu traku i sletela sa puta, kao i vozača „opela“ koji je vozio sa 1,54 promila alkohola.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

„Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, kao i da poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju“, poručuju iz Pu Bor.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari