Ponoš: Radoičić je pušten iz pritvora jer se tako dogovorio sa vlastima

Ostavite komentar


  1. A po kom osnovu da ga drže ? Vi gospodo imate i one koji nisu za priznavanje Kosova,a koji bi glasali za vas,a po mnogim izjavama i ponašanjem pro Zapadne opozicije izgleda suprotno.

  2. Tek kad pročitaš neke
    komentare,shvatiš da
    je glupost beskonačna
    i da plebejca ne interes
    uje istina,već bespogov
    orna odanost idolu ko
    me se bezpogovorno
    klanja.

  3. Pre neki dan snimak…pandurka naplaćuje kaznu dedi, koji vozi bicikl po pešačkoj zoni Zrenjanjina…

    Srbijo…Srbi…nebeski narode…svakim danom sve manje razloga za postojanjem.

  4. Mislim da ekipi na vlasti odgovaraju sankcije da bi ostali na vlasti i zato rade ovo sto rade!

  5. Zdravko, e jesi POLOŠ pravi i ljisica… Sa „legitimetom“ kidišeš na Radojičića. ON je KOSMETLIJA kao što si Ti bio KRAJIŠNIK… ali… Ti nisi SMEO da se suprostavić NDH, ustašama i nato-nacistima kao KRAJIŠNIK i školovani kadar JNA … Radojičić nije ništa od TOGA : on je stanovnik KOSMETA i rešio je da se SUPROSTAVI „OVK“ teroristima i terotu nad Srbima KOSMETA ! ON je SVOJ NA SVOME! ti nikad nisi bio svoj,! Ti si se „okuražio“ da DESETKUJEŠ VOJSKU Jugoslavije , da je razoriš u temelju: kao školovani kadar JNA… a bio si „baš uspešen“ – iza Tebe je ostala PUSTOŠ! Kao „marioneta“ znaš ili predpostavljaš ŠTA JE MORAO Rdojičić da radi… Ti si MORAO… zato je tvoje pametovanje tako „agilno“… nebulozno ali sa tačke razumevanja tarifiranog i ucenjenog sve je po tebi „tako bivalo“. Na kraju krajeva, Ti opet MORAŠ da URNIŠEŠ , danas TO nije KRAJINA ali KOSMET je tvoja „meta“… naručeno a što se mora mora se !!!

  6. Takvi kao ti su u proslosti izdali srpski narod i sada sebi daješ pravo da govoriš o izdaji KIM. Sram te bilo.

  7. Aleksandar Vučić se svim silama trudi da poptavi sve što se može popraviti, sve ono što ste vi i slični tebi prodali u prošlosti.

  8. NISI IZNEO PRETPOSTAVKU DA POSTO MNOGO ZNA DA MOZE ZAVRSITI KAO BELIVUK ILI CVIJAN A MOZDA I KAO PRIGOZIN

  9. Ti i tvoji natovci bi kanda zeleli da je iza resetaka? Takvim izjavama samo pravis heroja od ovog krimosa. Kazu ljudi, vidi ko je protiv njega, mora da je cestit covek.

  10. Радоичића су експресно пустили,али зато су Бркића држали више и не знам колико Ваљда три месеца због изговорене речи која се није свиђала господару Вучићу.Човек умало није умро у затвору.Таква ти је наша правда и правосуђе.

  11. Samo uzivajte u radikalskom blatu, vi, obicni gradjani koji ne dizete glave protiv sopstvenih despota!

  12. U srbiju zakona nema ode covek na kosovo ubi. Policajca i zbog njega ubise jos 3 srbina vrati se u beograd i sada ga terete za nosejnje oruzja i sve ti je jasno i dobi zabranu da ne smije na kosovo

  13. Srbija je postala Kolumbija.Politicare u saci drze narkobosovi.A naslov,koji sam danas procitala da je Radojicic pusten na slobodu,ali mu je zabranjen ulazak na Kosovo je jos jedan u nizu ruganja,ponizavanja i zaglupljivanja ovog nesrecnog naroda.

  14. Ovaj narod se ne može zaglupljivati kao što se genijalan čovek ne može opamećivati.

  15. Kad prođe 2-3god gle čuda čovek bio u pravu. Ali ko se toga više seća nema veze!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.