„Poslednjih dana povećan broj pacijenata, uglavnom je reč o mlađim osobama“

Ostavite komentar


    1. Ostavke mogu da budu pod velikim pritiskom, a istinu od njih nećemo dobiti. Stevanović mora da hrani troje dece tako što gazi po postulatima medicine i etike. Naravno, time može samo da naškodi svojoj deci. Vrlo tužno.

  1. Poštovanje uvaženom, divnom i poštenom profesoru .Profesore nas zaprašuju otrovima od 2000-te god ,lično sam to pratila i kad su se ranije epidemije pojavljivale.Danas to rade svakog dana nekada danju a nekada noću.Pre ove kiše su nas toliko zaprašivali da je nebo bilo išarano kao nikad do sada.Pošto diriguju i utiču na vreme nekoliko dana je padala kiša pa su se otrovi sručili na voće i povrće koje unosimo sveže .Svi oni koji su jeli neoprano ili slabo oprano su oboleli.Zatim je odmah visoka temperatura dovela do naglog isparavanja gde se u ranim jutarnjim časovima to i osećalo .Gde su bile jače koncentracije otrova ljudi su udisali i naravno oboleli od corone.Znam da neće dati da se radi sastav vazduha u celoj zemlji svaki dan,ali ako možete ,molim vas nekako da pomognete jer će samo tako prestati ovo ludilo.Ako neće dozvoliti da se radi sastav vazduha bar da ako možete da nekako ili na obdukciji ili kad čovek oboli ispitati koje otrove sadrži u svom telu.Verujte da zaprašuju celu zemaljsku kuglu po oblastima. Zaustavimo zaprašivanje i nestaće corona!!Unapred zahvalna dr Ljiljana Marković iz Ćuprije.Srdačan pozdrav profesore!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.