Povišena borbena gotovost Četvrte brigade Kopnene vojske u Vranju

Ostavite komentar


  1. Neka nam je Bog u pomoći, teško je kada te svi mrze, ali treba biti jak, verujem u zdrav razum naše komande, ali se pitam ko komanduje vojskom?! Kad sam ja služio vojni rok sada već davne 2000 – 2001 tada se znalo general Pavković, Lazarević i vrhovni komandant Sloba, sada je to diskutabilno, jer moji generali su završili u Hagu!!!

  2. A sto ne provocirate malo hrvatsku nego samo kosovo, crnu goru, i bosnu. Ove zadnje mozete da biete a sa hrvatskom ste prebieni

  3. Meni je plata 38000 dinara sa 42 godine staža. Zabole me za borbenu gotovost i Kosovao. Ovo je moj problem a Kosovo je Vučić izgubio još kada je bio sa Slobom.

  4. Sve je to bez veze da se narodu zamazu oci vec potpisano i dogovoreno za dva tri dana nova afera i vozi daljevovaj glup i pokvaren narod a oni pune dzepove i karaju narod

  5. Zbog “ tvojih generala“ i ne mnogo pametnog Predsednika Miloševića pogubismo glave a ne opametismo se!

  6. Zao mi za mog druga Ljubu potpukovnika sto je opet u gotovosti a nizasta…. Ovaj bosanac vucic ih samo drka bezveze radi licne koristi…..

  7. Zao mi za mog druga Ljubu potpukovnika sto je opet u gotovosti a nizasta…. Ovaj bosanac y ih samo drka bezveze radi licne koristi…..

  8. Ne pričajte gluposti ,,baza jug,, vam je sve u Vranju su samo gospoda sa činovima što znači ništa

  9. Kosovo su izgubili i poklonili Milošević, Šešelj, Nikolić, Vučić, Koštunica, Palma, 99,99% političara, patrijarsi, mnogi pjesnici i pesnici, generali, oficirčad i podoficirčad, pandurčad, pripadnici svih bijinih budžaka, mnogi književnici i pisci, većina tajkuna… i njihova služinčad. Sad oni pod šlem i opasač, pa pravac na Kosovo… Pa kad junački na Svetoj Srpskoj Zemlji polože živote ili zdravlje, eto i naroda za njima. Obrnuto ne biva više.

  10. Đole kome je plata realno mala, ipak ima platu i radi, a oni sto ne mogu da se vrate na svoje u Kosovo i Metohiju, ili ovi sto ih stalno maltretiraju sto su tamo ostali oni bi bili zadovoljni da imaju posao i platu ali nemaju.

  11. Prvo pitanje a zasto vas svi mrze?A drugo pitanje pa zasto su zavrsili u Hagu?Ja mislim zato sto ste previse dobri.

  12. Sloba I Vučić izgubili albanije, Makedonija i sada Kosovo, dok vi tako plitko razmišljate i destruktivno delujete, anglosaxonci završavaju svoj posao sve lakše.

  13. SNS se hvali da ima 700 iljada sledbenika sa clanskim kartama biblioteke, pa nek se pokupe i odu da brane Kosovo.

  14. Treba svi vojnici da odbiju poslušnost nek SNS ide da se bije sto im je predsednik potpisao i predao sve a nama se premaže ko da smo svi ograničeni.

  15. Gazija: kao prvo, nije tačno da nas svi mrze. Mrze nas pokatoličeni Srbi i islamizovani Srbi, da bi se lakše dodvorili gospodarima. A ako ti nije jasno zašto su završili u Hagu, reći ću ti. Zato što su Srbi. A Nemci, da bi konačno oprali ljagu sa sebe zbog zločina u prvom i drugom sv. ratu, morali su da pronadju nekog drugog za zamenu. Zahvaljujući Srbima, u prvom su izgubili dve carevine, austrijsku i nemačku. Oni to nikada nisu Srbima oprostili. Nisu Srbi andjeli, ali ništa manje loši momci od hrvata i muslimana. Uostalom, nisu Srbi pobili 1.700.000 hrvata i muslimana, nego su oni združeni pobili Srbe. Naser Orić pobi 5.500 Srba u Bratuncu, ali eto, zahvaljujući Nemcima, oslobodjen je. A kriv je svakako, jer se zločin u Bratuncu desio mnogo pre Srebrenice. A nije tačno da je toliko muslimana pobijeno u Srebrenici. Holandska i Nemačka nezavisna organizacija su napravile spisak. Prva od 2.800 a druga od 3.200 ubijenih muslimana, znači mnogo manje nego ubijenih Srba u Bratuncu, a bosanski muslimani svake gidine napumpavaju broj ubijenih. Sad su na 10.000, a za 2 god će ih biti 15.000. Kako to? Tako što lažu, kao što su lagali da su srpske granate pobile muslimane na Markalama, a svi znamo da su to uradile muslimanske snage, zapadni vojni stručnjaci dokazali. Bila je laž i u Račku, Volker je sve izmislio i slagao. Tako, razmisli sad kome ide u korist da blati Srbe za sve. Ako su Srbi ubijali muslimane, kako to da 150.000 muslimana prebegne tokom rata 1992 u Srbiju, ako su ih Srbi ubijali. Srbi su izabrani za žrtvenog jarca, a ti pogledaj malo i inostrane sajtove da vidiš i spoznaš pravu istinu. Svako dobro ti želim.

  16. Đole
    21. septembra 2021. u 18.56
    Meni je plata 38000 dinara sa 42 godine staža. Zabole me za borbenu gotovost i Kosovao. Ovo je moj problem a Kosovo je Vučić izgubio još kada je bio sa Slobom.

    To što si ti nesposoban da zaradis više nema veze sa Kosmetom i Vucicem.

  17. Citat:Administrativna linija između Srbije i KiM
    Komentar: Izmedju Kosova i Srbije ima GRANICA, dok administrativna linija ima izmedju Vojvodine i Srbije, i naravno, izmedju druge delove Srbije drzava od 2006, kao najkrajniji produkt raspada SFRJ. Kosovo napusta istu tu SFRJ jos 1999. Nema dogovor po kome Kosovo je deo ove drzave SRB-je!

  18. Vojničine se žale što ostaju na dežurstvo zbog krize… a kada se po 2. ili 3. put ide u Liban i Kipar u turističku misiju za 15-17000 eura jure se veze i poznanstva…

  19. @Dušan Silni, pobogu sta jos cekas, te silne argumente sto iznosis, pokupi, pa posalji u Hag
    ili bilo koji drugi kredibilno svetsko sudstvo ?!

  20. Besa …

    svi vi da se sastavite, niste nam ni do kolena.

    nedaj boze da izbije rat. ali ako izbije ko ce da vas spasi? Amerika? hoce Ku**c docice braca Russi i Kinez pa ce da vidimo …

    niste u stanju da mozete da otvarate vasa prljava usta

    jer kad mi krenemo, niko vas spasiti nece i nemoze

  21. Igrokaz,da ljudi ne pitaju,većina u ovoj zemlji,zašto tako teško žive. Sve je to dogovor režima,ovih u Prištini zbog izbora,ovi naši da zataškaju ekonomsku katastrofu,kriminal i Rio Tinto. Za desetak dana,smislile nešta drugo !

  22. Treba prvo da idu oni koji su prodali sve svoje dole. Došli u Srbiju , sa kupljenih diplomama. Dobili posao itd. A mi koi smo rođeni u Šumadija, mora da idemo zbog njih van.

  23. Dosta bre vise sa tim glupostima. Samo maltretirate te ugovorce, koji su ostali da rade. I oni će da napuste Vojsku ubrzo. Sve je napustilo i otišlo preko, nema ko da vam radi a vi ih još davite i maltretirate. Sramota

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.