Premijerka još nije osudila pretnje Danasu, ali zato nastavlja da nas kritikuje na Tviteru 1Foto: RTS/Screenshot

Premijerka Srbije Ana Brnabić još nije osudila pretnje koje je dobila redakcija Danasa da će završiti kao Šarli Ebdo, ali zato nastavlja da kritikuje naše tekstove na Tviteru objavivši „A vama laž preča od istine! #Uvek“.

Ona je povodom autorskog teksta Miše Brkića napisala da je reč o još jednom „objektivnom“ novinaru koji ne zna, a nije uspeo ni da isprati, da niti jednom u prethodnih šest godina predsednik Srbije samitu Berlinskog procesa.

„Grom i pakao, kakva je ovo sramota vrlih „profesionalnih“ medija“, navodi predsednica Vlade Srbije, organa izvršne vlasti, u trenutku kada se redakcija Danasa prima terorističke pretnje koje osuđuju sve domaće i međunarodne organizacije, pa i predsednik Srbije i Ministarstvo informisanja i telekomunikacija.

Brnabić je i sinoć tvitovala kritike medija. Ona je reagovala na pisanje medija da je predsednik na samit Berlinskog procesa poslao nju.

„Našla sam malo vremena da odgovorim „nezavisnim“ medijima koje finansira Šolak. Dakle, na samitu Berlinskog procesa UVEK učestvuje predsednik Vlade. Ili to ne znate, što govori o vašoj stručnosti, ili lažete i spinujete, što govori o profesionalizmu i objektivnosti. Dno svakako“ napisala je Brnabić na Tviteru.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari