Preminuo napadač iz Ruzveltove 1Foto: MUP

Nebojša Stojilković, koji je juče u Ruzveltovoj ulici uleteo u svoju bivšu firmu i ubio jednog kolegu, a drugog teško ranio, podlegao je povredama u Urgentnom centru u Beogradu, nezvanično saznaje N1.

Bivši radnik firme, 31-godišnji Stojilković je u ponedeljak oko 11 sati ušao u prostorije te firme u Ruzveltovoj ulici i ispalio više projektila u pravcu dvojice radnika, dok je treći radnik iskočio kroz prozor, podseća N1.

„Odmah nakon prijave pripadnici MUP-a izašli su na lice mesta i obezbedili mesto događaja. Nažalost, jedan od ranjenih radnika je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru“, rekao je zamenik načelnika Uprave policije Policijske uprave za grad Beograd Dejan Bojović, prenosi portal N1.

Kako je navedeo, samo desetak minuta nakon pucnjave, policiji je prijavljen požar na Zvezdari, gde je iz zapaljenog stana policija izvukla Stojilkovića sa teškim telesnim povredama.

Još uvek se istražuje da li je osumnjičeni u stanu aktivirao ručnu bombu ili je pucao pištoljem u plinsku bocu.

Blic piše  kako je ubijen Branko Kanjevac (32), a  pored Marka Filipovića (36) kojem je Stojilković pištoljem naneo prostrelne rane, u lošem stanju je i Igor Radenković (42) koji je metke izbegao skokom kroz prozor. On je, tom prilikom, povredio kičmu i polomio dva skočna zgloba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari