Pretnje tužbom Cece Ražnatović su promašaj, emisija će biti još gledanija

Ne stišava se bura oko najave pevačice Cece Ražnatović da će tužiti autore serijala "Junaci doba zlog", ni pred sinoćno emitovanje epizode "Srpska majka"

Ostavite komentar


  1. Treba sve prikazati da vide ovi novi klinci šta su sve radili ovom narodu i kako su nas zakopali za sva vremena!

  2. Gledao sam emisiju i mogu reci totalno razocaran,kritika njenog pevanja,izgleda se svela na licnu netrpeljivost koja je licila i na zavist.Ono pravo novinarsko istrazivanje oko nezakonitog delovanja iste je izostalo.

  3. Jadna ova nasa Srbija i mi, nije ni cudo sto smo tu gde jesmo, ako je doticna osoba „srpska majka“, gde su onda Persida Milenković, Milunka Savić, Mileva Ajnstajn, Nadezda Petrovic… u celoj prici o majkama, kod nas je sve naopako. Doticna „srpska majka“, po zanimanju pevaljka, je samo ratna profiterka

  4. Tabloidi su od Cece napravili ikonu. Ceca kao da plaća da svaki dan o njoj i njenoj deci objavljuju gluposti. Muka mi je više od Ražnatovića. A tek od pokojnika, povraća mi se.

  5. Bili ste blagi,utisak je da je ona bila „primorana“ na sve to ,okruzena svim tim mocnim muskarcima,od muza i na dalje.Mislim,da li je smela da kaze ne,uzme decu i vrati se u Zitoradje?

  6. Emisija totalni promasaj.
    Ako je cilj emisije bio podici njen publicitet onda ste u tome uspeli,a i bez toga ona to ima…

  7. Emisija je bila promasaj. Nisu otkrili nista sto vec ne znamo, samo besplatna reklama za pevaljku.

  8. Koliko sesecam placali smo joj neopravdani boravak u zatvoru..mi gradjani, a ne predsednik vlade. Hapsili ste sve. Samo ste sebe trebali prvo..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.